Τι ετοιμάζει ο Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας; Η ψύχραιμη ανάλυση του Λ.Καμπουρίδη

Η ανάλυση των ελληνοτουρκικών, ειδικά αυτή τη περίοδο απαιτεί προσοχή, εμπειρία, γνώση του αντιπάλου και ψυχραιμία. Ο Αντιστράτηγος ε.α Λάζαρος Καμπουρίδης διαθέτει και τα τέσσερα προσόντα για να απαντήσει πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση με την Τουρκία.

Στη συνέντευξη του στο militaire.gr επισημαίνει:

«Δεν πρέπει να πουλάμε ψυχραιμία…Δεν πρέπει να υποτιμούμε αλλά ούτε και να υπερτιμήσουμε τις δυνατότητες της Τουρκίας»«Ο Ερντογάν κλείνει μέτωπα και αυτό είναι ανησυχητικό. Ειδικά αν καταφέρει να κλείσει το μέτωπο με τη Συρία θα έχει τη δυνατότητα απεμπλοκή ς σημαντικού
αριθμού δυνάμεων και αυτό δεν είναι υπέρ μας»«Δεν έχει παρατηρηθεί κάποια αξιοσημείωρη προετοιμασία στις χερσαίες δυνάμεις των Τούρκων. Η Τουρκία δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την Ελλάδα αν δεν ετοιμάσει τις χερσαίες δυνάμεις της. Δεν έχουν εντοπιστεί ανησυχητικές κινήσεις σε αυτό το επίπεδο».«Τα BMP-1 δεν ήταν αξιόπιστα, αλλά είναι λάθος η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για την απόσυρση τους».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Τι ετοιμάζει ο Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας; Η ψύχραιμη ανάλυση του Λ.Καμπουρίδη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα