Τι απάντησε ο Χρ.Σπίρτζης για τη δική του θητεία στο Μεταφορών -Βίντεο

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης και απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν για την περίοδο που ήταν υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ.Σπίρτζης είπε ότι δεν μπορεί να ισχύσει το «όλοι φταίμε», τονίζοντας ότι το σύστημα στον ΟΣΕ κατέρρευσε μέσα σε 4 χρόνια».

Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν φτιάχτηκε ποτέ μετά την πυρκαγιά του 2019 και χαρακτήρισε ως ψέματα ότι δεν παρέδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

το 68% του συστήματος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης είπε, επίσης, ότι «όταν έχεις καταγγελίες περί ασφάλειας, σταματάς» και θύμισε ότι σηκώσει «απαγορευτικό» όταν έμαθε ότι ενδεχομένως δεν είχε γίνει μελέτη ασφάλειας για το Τράμ. «Όταν έμαθα ότι ενδεχομένως να μην είχε γίνει μελέτη για το Τραμ, σταμάτησα το Τραμ», τόνισε χαρακτηριστικά και κατήγγειλε ότι «Το GsmR ήταν έτοιμο» και ρώτησε «γιατί δεν λειτούργησε».

Αρχικά ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε στο γιατί επέλεξε ο ίδιος να μην μιλήσει όλες τις προηγούμενες μέρες, τονίζοντας πως σεβάστηκε τον πόνο τον ανθρώπων.

«Όλες αυτές τις μέρες υπάρχει στοχευμένα το «που είναι ο Σπίρτζης». Υπήρξε δημοσιογράφος που με πήρε τηλέφωνο και δεν μίλησα; Όταν βλέπεις να σπαράζουν οι γονείς, δεν μπορείς να βγαίνεις με τον κ. Γεωργιάδη για να κάνουμε καβγά. Σεβάστηκα τον πόνο των ανθρώπων. Μέχρι χθες έκαναν κηδείες», είπε αρχικά ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο του μεγάλου δυστυχήματος στα Τέμπη.

The post Τι απάντησε ο Χρ.Σπίρτζης για τη δική του θητεία στο Μεταφορών -Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα