Τι άλλο θα ακούσουμε; Συνδικαλιστής πυροσβέστης κατηγορεί τους …”Συριζαίους” για τις φωτιές!

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη μία εκκρεμότητα με την επίθεση “αγνώστων” στο τηλεοπτικό συνεργείο του Open με αστυνομικούς παρόντες…

Τώρα έρχεται συνδικαλιστής της πυροσβεστικής να υποστηρίξει απίθανα πράγματα, κατηγορώντας …του “Συριζαίους” για κάποιες από τις φωτιές!

Μιλώντας στο Radio North 98 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μωυσή, ο ανθυποπυραγός και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικών Υπαλλήλων

Ελλάδας κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση του ενδεχομένουν να υπήρξε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών πίσω από τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών είπε μεταξύ άλλων:

«Όλα είναι πιθανά γιατί αυτά που ζούμε τώρα δεν έχουν λογική»,  τόνισε ο κ. Σταθόπουλος! «Όταν έχεις 580 πυρκαγιές μέσα σε λίγες μέρες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει λογική. Αυτό που θεωρώ, ως προσωπική μου άποψη, είναι , όχι πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κάποιας ομάδας, η οποία τρέχει από το ένα μέρος στο άλλο με αυτή τη λογική και βάζει φωτιές, αλλά υπάρχουν κάποιοι παλαβοί, κάποιοι τρελοί, κάποιοι που έχουν προβλήματα με τη κυβέρνηση. Δεξιοί,  αριστεροί, κεντρώοι, οποιοιδήποτε,  Συριζαίοι ας το πούμε έτσι, Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι, αψέκαστοι,  βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν, με κίνητρα ιδεολογικά.»

The post Τι άλλο θα ακούσουμε; Συνδικαλιστής πυροσβέστης κατηγορεί τους …”Συριζαίους” για τις φωτιές! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνδικαλιστής, …”Συριζαίους”,syndikalistis, …”syrizaious”