Θέλουν να πάνε και το ΒΕΛΟΣ στον Πόρο μετά από τους νεοσύλλεκτους;

Φαίνεται ότι τα σχέδια για τον Πόρο για τα οποία γράφαμε προχθές, δεν περιλαμβάνουν μόνο την μεταφορά των νεοσύλλεκτων του ΠΝ. Κάποιοι προωθούν την ιδέα να μεταφερθεί και το θρυλικό αντιτοπριλικό ΒΕΛΟΣ στον Πόρο, από το Τροκαντερό που σήμερα βρίσκεται. Εκεί που είναι η θέση του ,δίπλα στο Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ.

Η αιτιολογία που επικαλούνται όσοι προωθούν αυτές τις ιδέες είναι πως η έκταση του ΠΝ στον Πόρο είχε μπει στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ και μ΄ αυτό το τρόπο

θα διασωθεί. Άλλοι πάλι επιμένουν πως όλα αυτά γίνονται για να τονωθεί η οικονομία του Πόρου, τη χειμερινή περίοδο. Αυτό επιβεβαιώνεται μάλλον από το γεγονός , ότι το καλοκαίρι οι νεοσύλλεκτοι πάλι δεν θα παρουσιάζονται στον Πόρο! Το πρόβλημα με την κατάταξή τους στον Πόρο έχει να κάνει όπως επισημάναμε και με τα έξοδα που θα προκληθούν στο ΠΝ ,αλλά και με τα έξοδα των συγγενών που θα θελήσουν να επισκεφθούν τους νεοσύλλεκτους.

Η καλύτερη ιδέα που έχει ακουστεί για τον Πόρο, είναι να μετατραπεί σε θερινό θέρετρο για τους υπαξιωματικούς του ΠΝ που κάθε καλοκαίρι “μένουν στην απ΄ έξω” του παραθερισμού.

The post Θέλουν να πάνε και το ΒΕΛΟΣ στον Πόρο μετά από τους νεοσύλλεκτους; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα