Θα ξεμείνουμε και από σφαίρες; Τι γίνεται με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα; Τ.Μοσχολιός

Ποια θα είναι η τύχη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων; Τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση μετά από τα όσα έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για «μετεγκατάσταση του Υμηττού», χωρίς όμως κανείς να έχει πει που θα μεταφερθούν τα ΕΑΣ;

Γιατί η κυβέρνηση δεν «αρπάζει» τις τεράστιες ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία; Οι Ευρωπαίοι «καίγονται» για πυρομαχικά ,τα ΕΑΣ μπορούν να καλύψουν μεγάλο μέρος της ζήτησης, αλλά η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί με…χρονοκαθυστέρηση που προκαλεί καχύποπτες σκέψεις.

Τι

έχει γίνει με το «εθνικό τυφέκιο» και γιατί ακόμη και αυτό το πρόγραμμα οδηγήθηκε σε ναυάγιο;

Ο κ.Τάκης Μοσχολιός που γνωρίζει την ιστορία αλλά και το παρόν των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων μιλά στο militaire channel για όσα παράδοξα συμβαίνουν αλλά και για τον κίνδυνο να μείνει η Ελλάδα χωρίς κρατική αμυντική βιομηχανία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Θα ξεμείνουμε και από σφαίρες; Τι γίνεται με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα; Τ.Μοσχολιός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα