«Θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά» λέει ο Τσελίκ με αφορμή την EFES22 στην οποία συμμετέχουν και «σύμμαχοι» μας!

Ο Ομέρ Τσελίκ εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την άσκηση EFES22, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το εξής μήνυμα: «Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά…»
Δεν διευκρινίζει που θα πάνε ξαφνικά, αλλά υποθέτουμε ότι εννοεί τα ελληνικά νησιά. Να υπενθυμίσουμε στον γραφικό Τσελίκ ότι την τελευταία φορά που είχαν επιχειρήσει να έρθουν ξαφνικά, είχαν όλοι «στοχοποιηθεί» και διασώθηκαν επειδή στην Αθήνα

η κυβέρνηση αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Και τέλος πάντων ,επειδή έχει καταντήσει κουραστική η «επιθετική επικοινωνιακή καταιγίδα» της Άγκυρας, ας κάνουν ότι νομίζουν…Το ρίσκο είναι δικό τους.
Μαζί με τον Τσελίκ είχαμε και νέες απειλές από τον Ερντογάν, ο οποίος σήμερα μας είπε να σταματήσουμε να εξοπλίζουμε τα νησιά, γιατί «σοβαρολογεί».

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί σε Γαλλία και ΗΠΑ που συμμετέχουν στην αποβατική άσκηση EFES22; Η οποία προβλέπει απόβαση σε ελληνικά νησιά! Γιατί σε αυτές τις δύο ειδικά; Μα γιατί έχουν βάλει ήδη στα ταμεία τους πολλά δις από τους Έλληνες φορολογούμενους για εξοπλιστικά …

Bir gece ansızın gelebiliriz…
#Efes2022Tatbikatı #Efes2022 pic.twitter.com/bW2JVrY7lJ

— Ömer Çelik (@omerrcelik) June 9, 2022

The post «Θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά» λέει ο Τσελίκ με αφορμή την EFES22 στην οποία συμμετέχουν και «σύμμαχοι» μας! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσελίκ, EFES22,tselik, EFES22