Τέμπη: Πληροφορίες για εντοπισμό «βιολογικού υλικού» στα βαγόνια 9 μήνες μετά από το έγκλημα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για εντοπισμό «βιολογικού υλικού» στα βαγόνια της αμαξοστοιχίας που χάθηκαν 57 άνθρωποι, εννέα μήνες μετά από την τραγωδία! Σύμφωνα με την εκπρόσωπο ιδιωτικής εταιρίας που ερευνά με σκυλιά τέτοιες τραγικές υποθέσεις, στα βαγόνια βρέθηκαν «προσωπικά αντικείμενα» και «βιολογικό υλικό». Στο βίντεο η συνέντευξη της Αγγελικής Διακομανώλη στον Focus.

Σύμφωνα με το Larissanet «βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη,

εντοπίστηκε στα συντρίμμια των βαγονιών.

Πληροφορίες του Larissanet αναφέρουν, ωστόσο, πως το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές συνεπώς ενδέχεται να μη μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο οι τεχνικοί από την Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν δεν κατάφεραν να εξάγουν κάποια στοιχεία καθώς και αυτό είχε υποστεί ζημιά μετά τη σύγκρουση.

Οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια των δύο τρένων και το τοπικό μέσο αναφέρει πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση ώστε να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα.

The post Τέμπη: Πληροφορίες για εντοπισμό «βιολογικού υλικού» στα βαγόνια 9 μήνες μετά από το έγκλημα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα