Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για την απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη και τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, όταν το αεροσκάφος, στο οποίο ήταν συγκυβερνήτης, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή το πρωί.

Η Πρόεδρος ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον κυβερνήτη.

Ο Αλ. Τσίπρας για τον χαμό του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Την

βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, εκφράζει με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους».

ΚΚΕ για την πτώση του αεροσκάφους Phantom II: Να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει «τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του συγκυβερνήτη του F-4 Phantom II, που με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.».

«Μαζί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου κυβερνήτη, επείγει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος» τονίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση του κόμματος.

Μιχάλης Κριθαρίδης-ΜέΡΑ25Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους οικείους του άτυχου νεαρού συγκυβερνήτη εκπαιδευτικής πτήσης Phantom F4. Πέρα από τον άμεσο εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη πρέπει να διερευνηθούν άμεσα και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

The post Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για την απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα