Τα πυρομαχικά που παρέδωσαν τα ΕΑΣ στο ΠΝ και η “αμνησία” των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΕΑΣ Υμηττού προκάλεσε την αντίδραση άλλων συνδικαλιστών -του ΣΥΡΙΖΑ- οι οποίοι απάντησαν με δική τους ανακοίνωση.

Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ προκύπτει το ψευδές βεβαίως συμπέρασμα ότι όλα πήγαιναν τέλεια στα ΕΑΣ

και ότι για την καταστροφή της εταιρείας φταίει αποκλειστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Προφανώς και δεν είναι έτσι και για να ΄μαστε και απολύτως δίκαιοι να υπενθυμίσουμε στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΕΑΣ Υμηττού, ότι επί διοίκησης του Ναυάρχου Κοσμά Χρηστίδη για πρώτη φορά μετά το 2004 παρεδόθησαν στο Πολεμικό Ναυτικό πυρομαχικά ΟΤΟΜΕΛΑΡΑ,  μετά από την ταχύτατη επιτυχή μεταφορά (fast track) και στήσιμο της γραμμής παραγωγής αυτών των πυρομαχικών από την Ελευσίνα στο Λαύριο. Το επιτυχημένο εγχείρημα έγινε με μέσα των ΕΑΣ και χωρίς βοήθεια από ιδιωτικές εταιρείες. Η “ανταμοιβή” για τον κ.Χρηστίδη είναι ότι τον “κυνηγούν” δικαστικά! Αυτά για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αναμένουμε τις εξελίξεις για τη “μετεγκατάσταση” που ανακοίνωσε με φανφάρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός από τον Υμηττό ένα Σάββατο πρωί. Αναμένουμε το συγκεκριμένο σχέδιο του το οποίο ακόμη ουδείς το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ το περιμένουν και θα σταθούν κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση αν αποδειχτεί αυτό που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε: ότι ΔΕΝ υπάρχει σχέδιο! 

The post Τα πυρομαχικά που παρέδωσαν τα ΕΑΣ στο ΠΝ και η “αμνησία” των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα