Τα “ψυγεία” της ΕΥΠ! Στον “πάγο” έμπειρα στελέχη της έτσι χωρίς λόγο

Περίεργες μεθοδεύσεις στην ΕΥΠ, όπου στελέχη της πληροφορούνται ότι μετακινούνται σε “υποδιεύθυνση ψυγείο”! Οι υποψίες για “εκκαθαρίσεις ανεπιθύμητων” είναι βάσιμες και θυμίζουν ανάλογα περιστατικά του 1990, όταν όμως οι “αποκεφαλισμοί” είχαν γίνει με άγαρμπο τρόπο. Τώρα χρησιμοποιούνται πιο …επιστημονικές μέθοδοι.

Προέκυψε λοιπόν μία νέα υποδιεύθυνση ,το αντικείμενο της οποίας είναι μάλλον αστείο, αφού επί της ουσίας προβλέπει απλά…σερφάρισμα

στο διαδίκτυο και σε ανοιχτές πηγές του για την “αλίευση” πληροφοριών! Το πιθανότερο σενάριο είναι όσα στελέχη μετακινηθούν σ΄ αυτή την υποδιεύθυνση να βρεθούν τελικά σε άλλο υπουργείο και ταυτόχρονα να καταργηθούν και οι οργανικές τους θέσεις στην ΕΥΠ.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν όσα είχε δηλώσει  στις 23 Ιουνίου ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης: «Ακούμε και ελπίζουμε να είναι ψέματα ότι ετοιμάζεται η ίδρυση υπηρεσίας στην υπό το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ΕΥΠ, και στη συνέχεια η μετακίνηση της νέας υπηρεσίας σε άλλο οργανισμό, με στόχο την εκκαθάριση στελεχών της ΕΥΠ και με άλλοθι την πλήρη αποτυχία αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος.»

The post Τα “ψυγεία” της ΕΥΠ! Στον “πάγο” έμπειρα στελέχη της έτσι χωρίς λόγο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα