Τα «κουτσουρεμένα» νυχτερινά στους στρατιωτικούς προκαλούν οργή και αγανάκτηση!

«Κακός χαμός» γίνεται με τα νυχτερινά των στρατιωτικών! Κι όταν λέμε κακός, εννοούμε ότι η κυβέρνηση μπορεί να πιστεύει και να «πουλάει» στους στρατιωτικούς ότι «σας πληρώνουμε και νυχτερινά», αλλά οι στρατιωτικοί όπως χρόνια γράφουμε δεν είναι πρόβατα.

Πρώτα απ΄  όλα τα νυχτερινά ήταν ψηφισμένα από την προηγούμενη κυβέρνηση  που δεν τα είχε εφαρμόσει. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνέχισε την ίδια τακτική μέχρι που ο κόμπος έφθασε στο χτένι και οι δημοσκοπήσεις άρχισαν να «κατηφορίζουν».

Τώρα η κυβέρνηση δίνει «κουτσουρεμένα» νυχτερινά ακόμη και στο προσωπικό που υπηρετεί σε ακριτικές μονάδες πρώτης γραμμής.

Εξαιρεί κατηγορίες προσωπικού όπως για παράδειγμα το νοσηλευτικό προσωπικό των ΕΔ που  όταν χρειάστηκε έσωσε την κυβέρνηση στα εμβολιαστικά κέντρα κι έκανε έστω για λίγο τον πρωθυπουργό…Μωϋσή!

Το τι γράφεται και λέγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εξοργισμένους στρατιωτικούς δεν περιγράφεται . Αυτά τα Χριστούγεννα οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους εισέπραξαν σε αφθονία μόνο απαξίωση! Τι θα εισπράξει η κυβέρνηση από το προσωπικό θα το διαπιστώσουμε στις εκλογές.

The post Τα «κουτσουρεμένα» νυχτερινά στους στρατιωτικούς προκαλούν οργή και αγανάκτηση! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα