Συγγενείς Αεροπόρων της 114 ΠΜ έμειναν εκτός οικημάτων της βάσης λόγω…εναέριου σόου!

Η  114 Πτέρυγα Μάχης  «φιλοξενεί» φέτος το εναέριο σόου που εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται ,πάντα με την Πολεμική Αεροπορία να «παραχωρεί» βάση, με ενοίκιο εξευτελιστικά χαμηλό! Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος του ιδιώτη για την αεροπορική βάση δεν ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, Αναμένουμε απάντηση χρόνια για το τι κερδίζει η ΠΑ…

Όμως φέτος έχουμε καταγγελίες που δείχνουν ότι κάποιοι έχουν παρεξηγήσει πολλά πράγματα.

Στην 114 Πτέρυγα Μάχης υπάρχουν οικήματα στα οποία διαμένουν στελέχη της ΠΑ με τις οικογένειες τους. Τα μέλη των οικογενειών είναι δηλωμένα στην Ασφάλεια της 114 ΠΜ.

Ο

διοικητής της 114 ΠΜ έκανε το αυτονόητο και έδωσε στους συγγενείς των Αεροπόρων «εικονικά»  εισιτήρια  με τα οποία θα μπορούσαν να μπουν στη μονάδα.

Μόνο που οι υπάλληλοι του ιδιώτη που κάνει την αεροπορική επίδειξη δεν έκαναν δεκτά τα εισιτήρια που προσκόμιζαν τα μέλη των οικογενειών που πήγαν για να μπουν στην 114 ΠΜ! Τους ζήτησαν να χρησιμοποιοήσουν άλλη είσοδο, πολλά χιλιόμετρα μακρύτερα.

 Οι συγγενείς αποφάσισαν να φύγουν.

Όταν κάποια στελέχη προσπάθησαν να εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση αντιμετωπίστηκαν επιθετικά από τους ιδιώτες.

The post Συγγενείς Αεροπόρων της 114 ΠΜ έμειναν εκτός οικημάτων της βάσης λόγω…εναέριου σόου! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα