Συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα στο Βίλνιους: Ελπίζουμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις κι όχι συζήτηση με τον Ράμα

Ανάμεσα στους ηγέτες που θα συναντήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βίλνιους της Λιθουανίας όπου γίνεται η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, θα είναι και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα! Η συνάντηση θα γίνει με τον δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη ακόμη φυλακισμένο! Λογικό να θωρούμε δεδομένο ότι ο κ.Μητσοτάκης θα μιλήσει στον κ.Ράμα τη «γλώσσα της αλήθειας» κι όχι τη «γλώσσα του Κολλεγίου».

Η κυβέρνηση της Αλβανίας μας κοροϊδεύει και η ανοχή της Αθήνας

έχει ξεπεράσει τα όρια. Με τον κ.Ράμα ο πρωθυπουργός μάλλον δεν πρέπει να κάνει συζήτηση, αλλά ανακοινώσεις.

Κατά τ΄  άλλα ο κ.Μητσοτάκης θα έχει τη συνάντηση με τον Ερντογάν, στην οποία όλοι ελπίζουμε ότι θα πάει προετοιμασμένος. Θα συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, ο οποίος έχει κανονίσει ραντεβού και με τον Ερντογάν. Ο κ.Μητσοτάκης θα δει τον Σολτς αλλά και τον ηγέτη της Βόρειας Μακεδονίας Dimitar Kovacevski. Θα έχει επαφή και με τον ομόλογο του Μαυροβουνίου Jakov Milatovic.

The post Συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα στο Βίλνιους: Ελπίζουμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις κι όχι συζήτηση με τον Ράμα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα