«Στροφή του ενδιαφέροντος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε προσωπικό των ΕΔ και αμυντική βιομηχανία»-Γ.Τσίπρας

Ο Γιώργος Τσίπρας υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Αττική ,ήταν αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας και μιλά στο militaire channel για το τι σκοπεύει να κάνει το κόμμα του στον χώρο της Άμυνας αν οι πολίτες το εμπιστευθούν για να ξανακυβερνήσει.

«Στροφή πρώτα απ ΄  όλα στην αμυντική βιομηχανία και στο προσωπικό» δηλώνει ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλά για μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την αμυντική βιομηχανία και μεγάλα προβλήματα για το προσωπικό. Το προσωπικό ήταν αυτό που τα τελευταία 4 χρόνια έδωσε εξετάσεις σε κάθε κρίση ,πήρε άριστα και εισέπραξε αδιαφορία και κοροϊδία.

Ο Γιώργος Τσίπρας υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικοί θα πάρουν αυξήσεις μαζί με όλο τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα ,τις πρώτες εβδομάδες της νέας διακυβέρνησης και υπόσχεται και νέο μισθολόγιο.

«Το 10% αύξηση που έχουμε εξαγγείλει προφανώς αφορά στους στρατιωτικούς», επισημαίνει .

Τι θα γίνει με τους εξοπλισμούς που η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει; Ο Γιώργος Τσίπρας υποστηρίζει ότι θα υπάρξει οπωσδήποτε εξορθολογισμός σε ότι αφορά στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί. Θα προηγηθούν όσα έχουν πραγματικά ανάγκη οι Ένοπλες Δυνάμεις.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Στροφή του ενδιαφέροντος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε προσωπικό των ΕΔ και αμυντική βιομηχανία»-Γ.Τσίπρας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στροφή, ΣΥΡΙΖΑ, -Γ Τσίπρας,strofi, syriza, -g tsipras