Στον πόλεμο σκοτώνονται πάντα οι φτωχοί!Ένα βίντεο από την Ουκρανία το επιβεβαιώνει…

Στη πρώτη γραμμή των πολεμικών μετώπων σπάνια θα συναντήσει κάποιος τα παιδιά των «ευκατάστατων οικογενειών» που μαζί με το χρήμα έχουν και «επιρροή». Ακόμη πιο σπάνια θα βρει παιδιά πολιτικών και επιχειρηματιών…Πάντα υπάρχει ο «τρόπος» να «προσφέρουν στην πατρίδα» από τα …μετόπισθεν…

Το βίντεο από την Ουκρανία είναι μια ακόμη απόδειξη αυτού που συμβαίνει σε όλους τους πολέμους. Τα παιδιά των φτωχών και μέσων οικογενειών πολεμούν και κάποια άλλα διασκεδάζουν!

«Ενώ νεαροί Ουκρανοί από φτωχές οικογένειες στέλνονται στο μέτωπο, την ίδια στιγμή, η χρυσή νεολαία της Ουκρανίας,

η οποία περιλαμβάνει παιδιά πολιτικών και επιχειρηματιών, ξεκουράζεται και απολαμβάνει τη ζωή στο Khreshchatyk», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο στο twitter.

In front of us is night in Kiev.

While young Ukrainians from poor families are being sent to the front ,at the same time,the golden youth of Ukraine, which includes the children of politicians and businessmen,are resting and enjoying life on Khreshchatyk. pic.twitter.com/DISB0Ixbsm

— AZ (@AZmilitary1) August 29, 2022

Στο Κίεβο δεν χαριεντίζονται μόνο τα παιδιά των πλουσίων και των ισχυρών. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αρκετούς να περνάνε όμορφα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας όπου φαίνεται να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τη μεταπολεμική περίοδο. Η φωτογραφία της Γερμανίδας υπουργού Εσωτερικών αλλά και των Ευρωπαίων δημάρχων -μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Αθηναίων- συζητήθηκαν.

The post Στον πόλεμο σκοτώνονται πάντα οι φτωχοί!Ένα βίντεο από την Ουκρανία το επιβεβαιώνει… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα