Στο ΓΕΣ δεν ενοχλούνται που τους παρακολουθούν αλλά τους ενοχλεί να μιλάνε οι στρατιωτικοί!!!

Ο νέος Α/ΓΕΣ Α.Χουδελούδης και οι επιτελείς του φαίνεται ότι δεν ενοχλείται από την αποδεδειγμένη παρακολούθηση του προκατόχου του Χ.Λαλούση ,αλλά τον ενοχλεί στρατιωτικοί να μιλούν για τα πολλά και άλυτα επαγγελματικά του προβλήματα. Με τα οποία κανένας δεν έχει ασχοληθεί…

Ένα από τα πρώτα έγγραφα του νέου Α/ΓΕΣ ασχολείται με το θέμα της παρουσίας στρατιωτικών σε μέσα ενημέρωσης . «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας αποτελούν μία σταθερά ασφαλείας , έναν φάρο αισιοδοξίας και μια επένδυση για το μέλλον», αναφέρεται στο έγγραφο.

Ακριβώς επειδή είναι κομμάτι της

ελληνικής κοινωνίας οι σταρτιωτικοί παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις επιβεβαιωμένες αποκαλύψεις της παρακολούθησης των Αρχηγών!!! Επί διετία… Από την ΕΥΠ!

Ακριβώς επειδή είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας οι στρατιωτικοί ακούνε με τρόμο τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Επικρατείας ακόμη και τιν ΥΕΘΑ να αποδομούν δημοσίως την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!

Γι ΄  αυτά και για άλλα πολλά ας ασχοληθεί πρώτα απ ΄ όλα με τα προβλήματα του προσωπικού ο Α/ΓΕΣ κι όχι με το πως θα τους φιμώσει για να μην μιλάνε ΟΥΤΕ για τα προβλήματα και τις δυσκολίες της επαγγελματικής τους ζωής.

Στο έγγραφο γίνονται συστάσεις προς τους στρατιωτικούς να μην μιλούν «για να μη δίδεται αφορμή για αρνητικά σχόλια» για τις Ένοπλες Δυνάμεις! Οι παρακολουθήσεις των Αρχηγών και η απόλυτη σιωπή τους θα έχουν σχολιαστεί θετικά από την κοινή γνώμη; Αυτό πιστεύουν στο ΓΕΣ;

The post Στο ΓΕΣ δεν ενοχλούνται που τους παρακολουθούν αλλά τους ενοχλεί να μιλάνε οι στρατιωτικοί!!! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα