Σάλος στις ΗΠΑ με τον γιο του Μπάιντεν: Γυμνός με όπλο σε βίντεο

Την ώρα που οι ΗΠΑ θρηνούν κάθε λίγο και λιγάκι νεκρούς από επιθέσεις με όπλα, ο γιος του Τζο Μπάιντεν δημιουργεί προβλήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάντερ Μπάιντεν φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά η τελευταία αποκάλυψη προκάλεσε σάλο.

Σύμφωνα με τη New York Post στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ένα βίντεο που προωθήθηκε από τη μη κυβερνητική ερευνητική ομάδα Marco Polo, διακρίνεται ο Χάντερ Μπάιντεν να είναι γυμνός και να κρατάει ένα πιστόλι, που έχει αποκτήσει παράνομα, σημαδεύοντας προς την κάμερα, ενώ βρίσκεται με μια πόρνη σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, του οποίου τα προβλήματα εθισμού είναι γνωστά, απολύθηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ τρία χρόνια νωρίτερα, αφού βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Λίγες εβδομάδες αφότου ο Χάντερ αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, Χάλι Μπάιντεν, χήρα του αείμνηστου αδελφού του, Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε έναν κάδο σκουπιδιών σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα το FBI, ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες.

Το 2018 ο Χάντερ είχε ήδη χωρίσει από την πρώτη σύζυγό του, ενώ εικάζεται ότι διατηρούσε δεσμό με τη χήρα του αδερφού του Μπο. Το διάστημα εκείνο για να αγοράσει το όπλο ο Χάντερ είπε απλά ψέμματα στην ερώτηση: «Είσαι παράνομος χρήστης ή εθισμένος σε μαριχουάνα ή οποιοδήποτε καταθλιπτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό ή οποιαδήποτε άλλη ουσία;».

Είναι γνωστό πως ο Χάντερ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες. Ωστόσο, το μόνο που έπρεπε να κάνει ο Χάντερ ήταν να απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση περί εθισμού και ήταν πλέον κάτοχος ενός όπλου…

The post Σάλος στις ΗΠΑ με τον γιο του Μπάιντεν: Γυμνός με όπλο σε βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα