Σάλος με τις δηλώσεις Βορίδη που παραγκωνίζουν κάθε επιστημονική άποψη για τον κορονοϊό

Πολλές φορές το τι λες έχει σημασία και πως το εκφράζεις. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας και μάλιστα απ΄ αυτά που κρίνουν ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν αυτό που υποστηρίζεις είναι σωστό, δε μπορείς να το εκφράζεις με στυλ «αποφασίζουμε και διατάσσουμε». Ο κ.Μάκης Βορίδης με τις δηλώσεις που έκανε για τον κορονοϊο έκανε αυτό το λάθος και είναι λογικό να έχει προκαλέσει σάλο!

Είναι δυνατόν να αγνοηθεί η επιστημονική άποψη στο θέμα του κορονοϊού, για λόγους οικονομίας; Είναι δυνατόν να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια ιατρούς επειδή καθόλη τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού κάνουν διαχείριση με βάση τις δημοσκοπήσεις; Είναι δυνατόν να μην εισακουστούν οι απόψεις επιστημόνων, γιατί δεν «δούλεψε» το «σύστημα» ατομική ευθύνη που μόνο αυτό επικαλείται η κυβέρνηση λες και δεν έχει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας; Θα βάλουν στην άκρη τους ιατρούς αυτοί που ακόμη δεν έχουν τολμήσει να τα βάλουν με τους ιερείς;Οι αντιδράσεις σ΄ αυτή τη λογική είναι μεγάλες και δικαιολογημένες.

The post Σάλος με τις δηλώσεις Βορίδη που παραγκωνίζουν κάθε επιστημονική άποψη για τον κορονοϊό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα