Ρωσία: Δεν ήταν δικοί μας οι πύραυλοι στην επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ

Η Ρωσία αρνήθηκε την ευθύνη για την επίθεση με πυραύλους στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ. Η επίθεση προκάλεσε τουλάχιστον 30 νεκρούς και 100 τραυματίες, σύμφωνα με ανακοίνωση των ουκρανικών σιδηροδρόμων.

Ο Έντουαρντ Αλεξάντροβιτς Μπασουρίν, εκπρόσωπος της διοίκησης της «λαϊκής πολιτοφυλακής» της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ», δήλωσε ότι τα χτυπήματα ήταν μια «ουκρανική πρόκληση».

Χρησιμοποιούνται από τον Ουκρανικό στρατό

Το ρωσικό TASS μετέδωσε ότι η «το τακτικό πυραυλικό

σύστημα Tochka-U δεν είναι επιχειρησιακό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ ή στη Ρωσία, αλλά χρησιμοποιείται ενεργά από τον ουκρανικό στρατό, δήλωσε το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της ΛΔΔ».

«Ένα χτύπημα πυραύλων Tochka-U πραγματοποιήθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ που ελέγχεται από το Κίεβο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η εκκένωση αμάχων, ανέφερε την Παρασκευή το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR)», αναφέρει το TASS.



The post Ρωσία: Δεν ήταν δικοί μας οι πύραυλοι στην επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσία, Κραματόρσκ,rosia, kramatorsk