Πρωτοτυπίες που καίνε…το στράτευμα- Νίκος Σκιαδάς

Γράφει οΝικόλαος ΣκιαδάςΑνχης εα Ειδ. Δυνάμεων

Στην Ελλάδα που συμβαίνουν τα πιο περίεργα πράγματα του πλανήτη, δυστυχώς για τους Έλληνες, υπήρξαν 3 πρωτοτυπίες για τις οποίες όλοι οι λογικοί άνθρωποι εξέφρασαν την έκπληξή τους και με μεγάλη αγωνία περίμεναν να δουν την υλοποίηση τους αλλά και τις συνέπειες-αποτελέσματα που θα είχαν αυτές στην Ελλάδα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Νο1: Μεραρχία Ιππικού και Ίλη Ελεφάντων Ελληνικού Στρατού

Το

ΓΕΕΘΑ σε μια από τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις brainstorming αποφάσισε την δημιουργία μιας Μεραρχίας Ιππικού, όχι όμως με άρματα μάχης αλλά με άλογα, καθώς με τις περικοπές που προβλέπονται αλλά και τις παραδόσεις υλικών και μέσων στην Ουκρανία θα ήταν μια καλή λύση.

Που εδράζεται όμως η όλη απόφαση;

Επαναφορά στην υπηρεσία ενός νεότατου Ταξιάρχου ετών 70 κάτι, «από τα δικά μας παιδιά», με μισθό στρατηγού, προκειμένου να εκπαιδεύσει τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που θα ασχοληθούν ως ιππείς. Ένταξη στον Ελληνικό Στρατό ενός Ινδού Στρατηγού ετών 90 με σκοπό την εκπαίδευση της ίλης ελεφάντων και των εμπλεκομένων Αξιωματικών-Υπαξιωματικών. Η Ίλη θα χρησιμοποιείται ως επιθετικό όπλο αλλά και ως όπλο υποστήριξης επιχειρήσεων, με αποστολές ανάλογες του Μηχανικού, που λόγω παλαιότητας μέσων θα αναγκαστεί να μεταπέσει σε «πολεμικούς ελέφαντες». Αγορά αλόγων «αράβικα γκανιάν διπλοτουρμπάτα» ώστε να μπουν στην τσέπη μίζες να ζήσουν 3 γενεές στρατηγών και πολιτικών. Στάβλοι τύπου «Ντουμπάι» με κόστος ισάξιο με τρία F-35 για να μην έχουμε πρόβλημα με οικολογικές οργανώσεις και με τις μίζες να ζήσουν και άλλες οικογένειες πολιτικών, ώστε να τηρούνται οι ισορροπίες της Βουλής!!! Κατασκευή Κτηνιατρικού Νοσοκομείου με πτέρυγα εξωσωματικής γονιμοποίησης για άλογα και ελέφαντες, με 10 αίθουσες τοκετού, με πρόσληψη κτηνιάτρων και εξειδικευμένου προσωπικού ώστε σε 10 χρόνια να έχουμε 3 Μεραρχίες Ιππικού και 1 Μεραρχία Πολεμικών Ελεφάντων. Εντολή στις στρατιωτικές σχολές να ασχολούνται κυρίως με ιππασία, εκπαίδευση γερακιών, τεχνικές ταυρομάχου και χρήση τεχνικών ώστε τα στελέχη να είναι ικανά να χρησιμοποιούν τεχνικές «γητευτών» δηλητηριωδών φιδιών, αρκούδων αλλά και λιονταριών, καθώς θα ενταχθούν και αυτά στην νέα αναδιοργάνωση του Ε.Σ.

Το όραμα του ΓΕΕΘΑ είναι να κάνει παρέλαση ο Ελληνικός Στρατός και να έρχονται 30 εκατομμύρια τουρίστες για να δουν τα άγρια ζώα και τα στελέχη γητευτές, αφού τσίρκο ανάλογο στον κόσμο δεν υπάρχει. Θα εξάγουμε πολεμικό υλικό -εκπαιδευμένα άλογα, ελέφαντες, αρκούδες, φίδια κ.α- και τα έσοδα μας θα απογειωθούν. Θα μειώσουμε την εξάρτησή μας για καύσιμα αφού μπορούμε να κάνουμε 3 Ταξιαρχίες με μουλάρια για μεταφορές και αν απαιτηθεί και 1 Ταξιαρχία Ελεφάντων για Βαριές Μεταφορές.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Νο2: Έφιππη Αστυνομία

Η ΕΥΠ παρακολουθεί τον Α/ΓΕΕΘΑ και η απόδειξη είναι ότι «σφύριξαν» στον Υπουργό τους την πρωτοτυπία του ΓΕΕΘΑ. Πετιέται λοιπόν και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ και λέει:

Παίρνω 1000 άλογα και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορούν στην Αθήνα οι έφιπποι αστυνομικοί.

Το όραμά του Υπουργού ήταν:

Να ρωτάει η τουρίστρια τον έφιππο αστυνομικό πως θα πάει Ακρόπολη και αυτός με την ελληνική λεβεντιά που μας διακρίνει, θα την παίρνει διπλοκάβαλο και με γοργό ρυθμό θα την μεταφέρει στην Ακρόπολη σιγοτραγουδώντας το «Χοπ, χοπ τρέχα αλογατάκι στο λαιμό το κουδουνάκι»!!! Να μην χρησιμοποιούνται χημικά σε διαδηλώσεις με συνταξιούχους και άλλες ευπαθείς ομάδες αλλά η διμοιρία ΜΑΤ (Μαύρα Άλογα Τουρμπάτα) να βάζει τα άλογα με τα ελαστικά πέταλα ασφάλτου που διαθέτουν να χτυπούν τους διαδηλωτές με στόχο την αραίωση της συγκέντρωσης με οικολογικό τρόπο. Να μειωθούν τα έξοδα για συντήρηση-επισκευές μηχανών και οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ αφού τώρα με τα άλογα θέλουμε μόνο σανό. Την υγειονομική περίθαλψη θα την έχει το ΓΕΕΘΑ. Κανένας πολίτης δεν θα μπορεί να κατηγορήσει την αστυνομία ότι κοιμάται αφού τώρα με τα άλογα κάποιες ώρες θα κοιμάται το άλογο και κάποιες ο αναβάτης αστυνομικός γιατί τα οικολογικά και ζωοφιλικά πρωτόκολλα θα τηρούνται πολύ αυστηρά!!! Με τις μίζες από τις αγορές αλόγων, σελών, και λοιπού ιππικού εξοπλισμού και παρελκομένων να ζήσουν απροβλημάτιστα 3 γενεές υπουργού, υφυπουργών και 50 ακόμη πολιτικών προσώπων.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Νο3: Θητεία Ευκαιρία ή Θητεία του «Μ@λάκ@*»

(*): Σύμφωνα με την Wikipedia: Θεωρείται ταυτόσημη του κουτός και ως συνώνυμές της παρατίθενται λέξεις με μεταφορική σημασία τη μαλθακότητα, όπως λαπάς, χαλβάς και μούχλας.

Ανέλαβε νέος Υπουργός στο Άμυνας και είπε θέλω και εγώ να πρωτοτυπήσω.

Σκέφθηκε λοιπόν την ιδέα με τα τάμπλετ που θα μας κοστίσουν κάποια εκατομμύρια και να κάποιες σκηνές που θα ζήσουμε στον νέο ΕΣ που οραματίζεται ο Υπουργός.

Τιμωρείται o Λοχίας Γκαντέμης Παναγιώτης με διακοπή δωρεάν σύνδεσης Wi-Fi και συνδρομής στις πλατφόρμες YouTube, Facebook, X, Instagram επειδή βρέθηκε αφόρτιστο το τάμπλετ του στην τηλε-επιθεώρηση με Skype της Παρασκευής. Ο νεοσύλλεκτος στον Αξιωματικό που τον εκπαιδεύει: Κύριε Υπολοχαγέ βολή με πραγματικό τυφέκιο θα κάνουμε; Όχι ψάρακα. Θα κάνεις μόνο αν προκριθείς στην τελευταία πίστα του «Call of Duty» μετα από 2 μήνες σκληρής τηλεκπαίδευσης και κερδίσεις στην εφαρμογή «Καζίνο για Οπλίτες» μία από τις 10 θέσεις για βολή. Ο Νεοσύλλεκτος οπλίτης την 1η ημέρα παρουσίασης στο κέντρο κατάταξης, στο τμήμα ένδυσης:

Κύριε αξιωματικέ τι τύπου εσώρουχα θα πάρουμε;

Νεοσύλλεκτε το ΓΕΕΘΑ τα έχει σκεφτεί όλα. Μπορείς να διαλέξεις να πάρεις αθλητικό σλιπ ή μποξεράκι ή στρινγκάκι με αρτάνη αλεξιπτώτου. Επίσης όλα τα φανελάκια είναι μακρυμάνικα γιατί στο στρατό έχουμε τα μανίκια κάτω. Κάθε φορά που θα ντύνεσαι θα φωνάζεις δυνατά το σύνθημα: Τα μανίκια κάτω, χούύύ!!!

1.Ο Νεοσύλλεκτος οπλίτης την 1η ημέρα παρουσίασης στο κέντρο κατάταξης, στο τμήμα στρατολογίας:

Στρατολόγος: Έχεις ασχοληθεί με κάτι στον πολιτικό σου βίο μέχρι τώρα εκτός από σχολείο και σπουδές;

Νεοσύλλεκτος: Καλέ βέβαιααα. Γι’ αυτό ήρθα να κάνω τη γρήγορη θητεία ευκαιρία που σου δίνει και πτυχία. Έχω δουλέψει σε βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων για 6 μήνες.

Στρατολόγος: Τέλεια. Το Υπουργείο θέλοντας να αξιοποιήσει και βελτιώσει τις ικανότητές σου σε τοποθετεί στο τμήμα «Κορδελιάστρες Ιππικού» όπου θα παράγεται παραδοσιακές υφαντές σέλες, καλύμματα αλόγων και παραδοσιακές κουβέρτες και αμπέχονα γιατί έχουν μειωθεί όλες οι δαπάνες και επίσης θέλουμε παραδοσιακό στρατό που σέβεται και τιμά την ένδοξη ιστορία μας.

Νεοσύλλεκτος: Και που ακριβώς πρέπει να πάω;

Στρατολόγος: Θα περάσεις το κτίριο με τις ειδικότητες μάγειρα, σερβιτόρου, μπαρτέντερ, χορευτικών πολεμικών χορών, στρατιωτικής μουσικής, θα συνεχίσεις ευθεία μέχρι το κτίριο οδηγών, πλυντών αυτοκινήτων, τεχνιτών οχημάτων, εγκαταστατών multimedia ηχητικών συστημάτων, θα στρίψεις δεξιά προς το κτίριο εικονικής πραγματικότητας με ειδικότητες τυφεκιοφόροι, πολυβολητές, χειριστές Α/Τ που χειρίζονται υπολογιστές με μεγάλες οθόνες και αμέσως μετά το πολύχρωμο κτίριο είναι το κτίριο ΧΑΚΙ-ΛΟΑΤΚΙ με τις ειδικότητες πεταλωτής, τηλεφωνητής, κοπτοράπτης, κορδελιάστρα, λιπαντής, ράπτης στρατιωτικών ενδυμάτων, φροντιστής σκύλου/αλόγου/ελέφαντα και τέλος τμήμα λούστρων/στιλβωτών αρβυλών. Εκεί είναι το τμήμα σου.

2. Τελευταία ημέρα νεοσυλλέκτων στο κέντρο κατάταξης στην ορκωμοσία.

Σας καλώ τώρα όλους να αναφωνήσετε:

Ζήτω ο νέος ηλεκτρονικός στρατός. Ζήτωωωω!!

Ζήτω ο νέος πρωτότυπος υπουργός και η στρατιωτική ηγεσία μας. Ζήτωωωωω!!

Ζήτω η νέα Θητεία ευκαιρία, γρήγορη μεν, πρόχειρη δε. Ζήτωωωωω!!!

Παρακαλούνται οι κ.κ. προσκεκλημένοι αν έχουν την καλοσύνη, στην δεξίωση που θα επακολουθήσει να κάνουν Like στο προφίλ του Δκτή και της Μονάδας μας, γιατί αυτό θα δώσει εξτρά μπόνους σε όσα στελέχη υπηρετούν εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με πολύ ανυπομονησία περιμένω τα αποτελέσματα από τον νέο e-Στρατό που θα έχει τάμπλετ και εικονική πραγματικότητα και θα ανταγωνιστεί επάξια τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Εγώ πάντως όταν πεθάνω, μάλλον θα ζητήσω να με πάνε για θάψιμο με μια άμαξα και θα ακούγεται παντού σε τέρμα ένταση από τα μεγάφωνα του νεκροταφείου το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα» αλλά με λίγο τροποποίηση στους στίχους:

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα

να μου φέρετε τα μάτια μου σαν κλείσω

στον στρατό με τα στραβά και τα παράλογα

καβαλάρης μια φορά να σεργιανίσω.

Ιππείς του ΓΕΕΘΑ σε άλογα με πέταλα,

με άρβυλα καλτσούλες υφαντές,

από νέους οπλίτες θητείας-ευκαιρίας

γρήγορης ωσάν μιας … μ@λ@κίας!!!

Έχει ακόμα καλοκαίρι, θα έχουμε και άλλες ζέστες μεγάλες, οπότε θα ζήσουμε και άλλες στιγμές …… πρωτοτυπίας!!!

Ο πάντα αισιόδοξος,

Νικόλαος Σκιαδάς, Ανχης εα Ειδ. Δυνάμεων

The post Πρωτοτυπίες που καίνε…το στράτευμα- Νίκος Σκιαδάς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
call of duty, ελλαδα, γεεθα, λύση, βουλη, νέα, στρατος, ευπ, αθηνα, Ακρόπολη, χοπ, διαδηλωσεις, ματ, wikipedia, youtube, facebook, instagram, skype, σλιπ, καλοκαιρι, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αστυνομικο τμημα, εξτρα, αποτελεσματα, instagram, δυνατα, παρελαση, αλογα, αστυνομια, γεεθα, δωρεαν, εσωρουχα, ευπ, ζωα, ηγεσια, θητεια, ιππασια, οθονες, ουκρανια, περιεργα, σχολες, φιδια, skype, youtube, αγορα, αγωνια, αλογο, αμαξα, αρβυλα, δυστυχως, δωσει, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, εκπαιδευση, ελαστικα, εξοδα, ερχονται, ετων, ιδεα, υπηρεσια, υπολογιστες, θαψιμο, κυριε, κτιριο, λαπας, λύση, λοχιας, ματια, ματ, μηνες, μιζες, μπορεις, παντα, οραμα, ορκωμοσια, οχηματων, πεταλωτης, πλατφορμες, συντηρηση, σκηνες, σλιπ, στρατιωτικες σχολες, σχολειο, τμημα, τρια, υλοποιηση, φορα, χαλβας, χημικα, χοπ, ωρες, αγορες, εφαρμογη, ευθεια, εξαρτηση, ηρθα, υπουργειο, λεξεις, μια φορα, ομαδες, τηλε, θεσεις, υλικο
Τυχαία Θέματα
Πρωτοτυπίες, …το - Νίκος Σκιαδάς,prototypies, …to - nikos skiadas