Ποζάροντας με τη «λίστα υποκλοπών»…

Η φωτογραφία από τη χθεσινοβραδινή βράβευση του Α/ΓΕΕΘΑ από το δήμο Παπάγου…

Ο Κ.Φλώρος ποζάρει ανάμεσα σε υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τον περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη. Από τους υπουργούς που φωτογραφίζονται μαζί του ,μόνο η Νίκη Κεραμέως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε λίστα παρακολουθήσεων-υποκλοπών.Όλοι οι υπόλοιποι περιλαμβάνονται στη λίστα που δημοσιεύει σήμερα το Documento. Μεταξύ αυτών και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς.

Ωστόσο η παρουσία τόσων υπουργών σε μία βράβευση δήμου δείχνει ότι ο κ.Φλώρος δεν πρέπει να έχει καμία ανησυχία για την παραμονή του, για 4ο χρόνο στη

θέση του Α/ΓΕΕΘΑ. Υπάρχει σενάριο έκπληξης βεβαίως.

Την ώρα της τελετής πάντως το Documento με τη λίστα των παρακολουθήσεων είχε αρχίσει να κυκλοφορεί, αλλά οι παριστάμενοι στην εκδήλωση δεν θα είχαν ακόμη γνώση του δημοσιεύματος. Μπορεί να συζήτησαν με τον Α/ΓΕΕΘΑ για τον «κόμβο» τη μυστική υπηρεσία που ίδρυσε την ίδια περίοδο που οι αποκαλύψεις για υποκλοπές στην Ελλάδα είχαν αρχίσει να κλονίζουν την κυβέρνηση. Τι είναι αυτός ο «κόμβος» ,με ποιο θεσμικό πλαίσιο θα λειτουργεί, ποιος θα τον ελέγχει, δεν φαίνεται να απασχολεί ακόμη την αντιπολίτευση που δεν έχει ασχοληθεί καν με το θέμα…Περίεργο.

The post Ποζάροντας με τη «λίστα υποκλοπών»… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα