Πού βρίσκεται το κονβόι με τους Έλληνες από Μαριούπολη – Τι μεταδίδει ο Σωτήρης Δανέζης

Από την περιοχή Ντνίπρο της Ουκρανίας αποχώρησε το κονβόι με τους Έλληνες ομογενείς που ξεκίνησε το μεγάλο του ταξίδι την Τετάρτη από τη Μαριούπολη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του OPEN, Σωτήρη Δανέζη. Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας νοτιανατολικά Κιέβου, στον ποταμό Δνείπερο.

Όπως μετέδωσε ο Σωτήρης Δανέζης, πρώτος σταθμός είναι η πόλη Κριβοριοφ και μετά η πόλη Πολάνκα. Στη συνέχεια οι Έλληνες ομογενείς θα κατευθυνθούν προς την Οδησσό, με στόχο αργά το βράδυ τα 25-30 πλέον αυτοκίνητα να βρεθούν στα σύνορα με τη

Μολδαβία.

Ο απεσταλμένος του OPEN μίλησε για το ιδιαίτερα δύσκολο και επικίνδυνο ταξίδι που ξεκίνησε από τη Μαριούπολη. Τα αυτοκίνητα πέρασαν μέσα από οδοφράγματα και εμπόδια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δυσκολότερη στιγμή ήταν την Τετάρτη όταν τα αυτοκίνητα δέχτηκαν προειδοποιητικά πυρά και άλλαξαν διαδρομή για τρίτη φορά όταν συνάντησαν στον δρόμο τους μια κατεστραμμένη γέφυρα. Το περιστατικό συνέβη 20 περίπου χιλιόμετρα μακριά από τη Μαριούπολη.

The post Πού βρίσκεται το κονβόι με τους Έλληνες από Μαριούπολη – Τι μεταδίδει ο Σωτήρης Δανέζης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πού, Έλληνες, Μαριούπολη –, Σωτήρης Δανέζης,pou, ellines, marioupoli –, sotiris danezis