Πως η ιστορία μπορεί να αλλάξει σελίδα κι η Ελλάδα να βρεθεί στη «λάθος πλευρά της»-Ν.Τόσκας

Η ανησυχία για την ελληνική εμπλοκή σε πολεμικά μέτωπα είναι δεδομένη. Ο Νίκος Τόσκας Υποστράτηγος ε.α , πρώην ΑΝΥΕΘΑ και αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εκφράζει τις δικές του ανησυχίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την αδυναμία του ελληνικού πολιτικού συστήματος να «διαβάσει» τις αλλαγές που συντελούνται ήδη στον κόσμο. Η ελληνική εξωτερική πολιτική μοιάζει να είναι εγκλωβισμένη στο «δόγμα του τηλεφώνου» από την Ουάσινγκτον ή τις Βρυξέλλες! Αυτό αφαιρεί κάθε δυνατότητα για πρωτοβουλίες που η Ελλάδα

θα μπορούσε να είχε αναλάβει και στο ουκρανικό και στη Μέση Ανατολή. Ακόμη χειρότερα, τον ρόλο που η Ελλάδα θα μπορούσε να παίξει τον έχει αναλάβει 100% η Τουρκία!

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τις καυτές εξελίξεις στην περιοχή μας έχουν αφήσει τη χώρα εκτεθειμένη σε γεγονότα που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν απρόβλεπτα. Η εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ δεν είναι καθόλου απίθανη κι αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν τότε «η ιστορία αλλάζει σελίδα» κι εμείς θα είναι εξαιρετικά πιθανό να ανακαλύψουμε ότι δεν βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της.

Ο κ.Τόσκας αποκαλύπτει ότι στο ανακοινωθέν του ΕΛΚ στο οποίο συμμετέχει και η ΝΔ με τον κ.Μητσοτάκη, προτάθηκε η ευρωπαϊκές χώρες να δίνουν το 0,25% του ΑΕΠ τους στην Ουκρανία!

Ο κ.Τόσκας απαντά και σε όσα ασύλληπτα γίνονται στις γειτονιές της Αθήνας όπου εκρηκτικοί μηχανισμοί απειλούν ζωές! Η ασφάλεια που έταξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν   προέκυψε ποτέ. Αντιθέτως η πρωτεύουσα θυμίζει όλο και συχνότερα εμπόλεμη ζώνη.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Πως η ιστορία μπορεί να αλλάξει σελίδα κι η Ελλάδα να βρεθεί στη «λάθος πλευρά της»-Ν.Τόσκας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα