Ποιοι και γιατί έχουν “κόψει” τους στρατιωτικούς από τα τηλεοπτικά κανάλια;

Ποιοι  έχουν “κόψει” εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τους στρατιωτικούς από τα τηλεοπτικά κανάλια;

Ποιος έχει δώσει την εντολή;

Το θέμα της απουσίας των απόστρατων Αξιωματικών από τις τηλεοράσεις δεν έχει περάσει απαρατήρητο, μετά από τόσους μήνες εμπάργκο. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Η “εξαφάνιση” των στρατιωτικών άρχισε από το φθινόπωρο, όταν το Oruc Reis “αρμένιζε”. 

Οι απόστρατοι Αξιωματικοί εκ φύσεως μετρημένοι δεν έλεγαν τίποτα περισσότερο απ΄ αυτό που η κοινή λογική έλεγε. Καμία ακρότητα δεν ακούστηκε, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται ότι “χαλούσαν τη σούπα”

που η κυβέρνηση “μαγείρευε”. Γι΄ αυτό και ξαφνικά οι απόστρατοι Αξιωματικοί…χάθηκαν από τις τηλεοπτικές οθόνες!

Συνεπώς στο ερώτημα γιατί “αποσύρθηκαν” από την τηλεοπτική καθημερινότητα απάντηση έχουμε. Μένει να μάθουμε την απάντηση και στο ποιος ή ποιοι πήραν αυτή την απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη απόφαση. Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία κι ας πουν τα “κυβερνητικά τρολάκια” ότι…λαϊκίζουμε.

Το ερώτημα ελπίζουμε να απασχολήσει και εκείνους τους κυβερνητικούς βουλευτές που δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν επίδειξη πατριωτισμού στους ψηφοφόρους τους, αλλά για τα ελληνοτουρκικά παραμένουν ….άφωνοι. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφείλεται στην έκπληξη από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ή απλά στην έμφυτη “κομματική πειθαρχία”. Ωστόσο επειδή πριν δύο -και κάτι- χρόνια φορούσαν πανοπλίες και διαβεβαίωναν ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα ΄χει καμία τύχη επί δικής τους κυβέρνησης ,είναι παράδοξο ακόμη και για τους πιο πιστούς τους ψηφοφόρους να δικαιολογήσουν την αφωνία τους.

Το θέμα με την εξαφάνιση των απόστρατων Αξιωματικών το έθιξε με πολύ εύστοχο τρόπο ο Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης, στη συνέντευξη του στο Militaire. Ο κ.Τζούμης, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι του έχουν το θάρρος της γνώμης τους την οποία δεν ανταλάσσουν με “πέντε λεπτά δημοσιότητας” σε οποιοδήποτε  κανάλι. 

Η κυβέρνηση βέβαια ,παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει στις τάξεις της νέα στελέχη που υποτίθεται είναι άριστοι γνώστες των νέων τεχνολογιών και των νέων ΜΜΕ, δείχνει να μην έχει “πάρει μυρουδιά” από τη νέα πραγματικότητα που η ζωή έχει επιβάλει. Η ενημέρωση αλλά και η διαμόρφωση της κοινής γνώμης έχει πλέον περάσει σε άλλες οθόνες. Ούτε καν των υπολογιστών, αλλά των κινητών τηλεφώνων.

The post Ποιοι και γιατί έχουν “κόψει” τους στρατιωτικούς από τα τηλεοπτικά κανάλια; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα