Περιμένοντας την Τουρκία να καταρρεύσει και τους συμμάχους να μας επιβραβεύσουν! Δημ. Σταθακόπουλος

Η Τουρκία που όλο καταρρέει αλλά μένει όρθια έχοντα τη στήριξη της «σκοτεινής πλευράς» της οικονομίας της και φυσικά την εξωτερική βοήθεια που ποτέ δεν έλειψε στον διαχρονικά επιτήδειο ουδέτερο…

Ο Ερντογάν που όλο φεύγει, αλλά όπως όλα δείχνουν η αναχώρηση του δεν θα ΄ναι καθόλου απλή υπόθεση.

Ο Δρ Δημήτρης Σταθακόπουλος μιλά στο militaire.gr και μας παρουσιάζει τη σημερινή Τουρκία χωρίς τα «φίλτρα» μέσα από τα οποία πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν για πολλά το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Σταθακόπουλος που έχει

επιβεβαιωθεί σε όσα έχει πει, για τις εξελίξεις στην Τουρκία προβλέπει ποιος μπορεί να ΄ναι ο αντίπαλος του Ερντογάν στις επόμενες εκλογές. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναζητούν ένα κοινό υποψήφιο και ο κ.Σταθακόπουλος με στοιχεία εκτιμά ποιος θα ΄ναι.

Ο κ.Σταθακόπουλος υπενθυμίζει ακόμη ότι είναι καιρός να καταλάβουμε ότι τα «καλά παιδιά» δεν επιβραβεύονται πάντα. Κάτι που το βλέπουμε στον τρόπο με τον οποίο η «διεθνής κοινότητα» αντιμετωπίζει τη «δύστροπη» Τουρκία και την υπάκουη Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος είναι Δρας Παντείου Πανεπιστημίου ( Οθωμανική Κοινωνία –ιστορία και πολιτισμός ) Συνεργάτης του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών ( ΕΤΕΜ ) του Παν.Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ) Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω. Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Περιμένοντας την Τουρκία να καταρρεύσει και τους συμμάχους να μας επιβραβεύσουν! Δημ. Σταθακόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιμένοντας, Τουρκία, Δημ, Σταθακόπουλος,perimenontas, tourkia, dim, stathakopoulos