«Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Στρατιωτικών» – Ο Χ.Χαριτίδης μιλά για την ανάγκη ύπαρξης του

Οι στρατιωτικοί είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας μας , έχουν τεράστια προβλήματα με πρώτο το οικονομικό αφού διαχρονικά ήταν -και παραμένουν- κακοπληρωμένοι και το χειρότερο είναι ότι οι κυβερνώντες θεωρούν περίπου δεδομένο ότι δεν πρέπει να μιλάνε για τα εργασιακά τους θέματα.

Γι ΄ αυτό και όσοι ασκούν την εξουσία αντιδρούν πάντα άσχημα στην προσπάθεια των στρατιωτικών να βρουν τρόπους για να κάνουν τα προβλήματα τους γνωστά. Όσο κάποιοι προσπαθούν να τους αποτρέψουν τόσο αυτοί πεισμώνουν και δημιουργούν νέους «αγωγούς» για την μεταφορά των προβλημάτων τους όχι μόνο προς την ιεραρχία

αλλά και προς τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.

Μία απ ΄ αυτές τις προσπάθειες «γέννησε» το το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Στρατιωτικών (ΠΑΣΕΣ), με μέλη του στρατιωτικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και έδρα τη Θεσσαλονίκη. Της συγκεκριμένης προσπάθειας, ηγούνται οι Χαρίτων Χαριτίδης Αριστείδης Κασιδόπουλος και Μιχαήλ Καρδαμήλας. Ο κ.Χαριτίδης μιλά στο militaire.gr όχι μόνο για τα προβλήματα των συναδέλφων του , αλλά και για όσα παράλογα και παράνομα καλούνται να αντιμετωπίσουν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Στρατιωτικών» – Ο Χ.Χαριτίδης μιλά για την ανάγκη ύπαρξης του appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα