Πάλι τα αλλάζουν οι ειδικοί για το AstraZeneca! Όχι εμβολιασμός για κάτω των 60!

Η ευθύνη και για το εμβόλιο AstraZeneca στους πολίτες; Οι ίδιοι επιστήμονες που έλεγαν με κατηγορηματικό τρόπο στον κόσμο ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, σήμερα έκαναν “σύσταση” να μην εμβολιάζονται μ΄ αυτό όσοι είναι κάτω των 60 ετών. Και τι θα γίνει μ΄ όσους κάτω απ΄ αυτή την ηλικία άκουσαν και εμπιστεύθηκαν τους ειδικούς και έκαναν εμβόλιο AstraZeneca;

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου λέει
να κάνουν και τη δεύτερη δόση με το ίδιο σκεύασμα, εφόσον δεν παρουσίασαν

την προαναφερθείσα σπάνια ανεπιθύμητη παρενέργεια της θρόμβωσης. Πρόσθεσε ότι είναι «εξαιρετικά σπάνιες» στη δεύτερη δόση.

Ο ΓΓ της ΠΦΥ κ. Μάριος Θεμιστοκλέους τόνισε, από την πλευρά του, πως  η εισήγηση της Επιτροπής αφορά σε σύσταση και όχι σε «απαγόρευση», ενώ επισήμανε ότι όποιος έχει προγραμματίσει εμβολιασμό με AstraZeneca – για την 1η δόση – θα λάβει ενημερωτικό sms με την σύσταση αυτή.

Όλα αυτά ενισχύουν τον σκεπτικισμό πολιτών που δεν είναι αρνητές του κορονοϊού αλλά ανησυχούν για τα εμβόλια. Κάπως έτσι έχουμε φθάσει μόλις στο 25% του πληθυσμού να ΄ναι εμβολιασμένο.

The post Πάλι τα αλλάζουν οι ειδικοί για το AstraZeneca! Όχι εμβολιασμός για κάτω των 60! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα