«Ομολογίες πολιτικών και τη εναλλαγή τους στα τηλεοπτικά παράθυρα»

ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΗΘΟΥΣ  ΑΚΜΗΣ

Γράφει ο

Α. Πέρπερας*

Ενθυμούμαι όταν συναντούσα παλαιότερα πολιτικά πρόσωπα, ή τα παρατηρούσα στις τηλεοπτικές οθόνες, άθελα αισθανόμουν ένα αίσθημα σεβασμού, συστολής, απολαμβάνοντας τα πράγματι σημαντικά αυτά πρόσωπα την μέγιστη υπόληψη όλων.

Ομολογώ ότι, για πρώτη φορά άρχισα να συλλαμβάνω τον εαυτό μου, να αισθάνεται τελευταίως πρωτόγνωρα συναισθήματα αποστροφής και απαξιώσεως, παρατηρώντας την μεγαλυτέρα μερίδα των πολιτικών προσώπων, στις διάφορες πτυχές δραστηριοτήτων.

Η θλιβερή δυστυχώς εικόνα αρχίζει να αποτυπώνεται

από ενωρίς κάθε πρωί, παρατηρώντας την Βουλή να έχει πιάσει ”στασίδι” σε όλη ανεξαιρέτως την γκάμα πρωινάδικων τηλεοπτικών εκπομπών.

Βλέπει κανείς καθημερικά τους πολιτικούς να επιδεικνύουν την παιδεία τους μιλώντας συγχρόνως όλοι μαζί, πολλάκις να υβρίζονται, να απαριθμούν ο καθ’ ένας τα σκάνδαλα που εμπλέκεται ο άλλος, που δυστυχώς αφορούν πολλά εις αμφοτέρους, μήπως στο τέλος ο θεατής βγάλει κάποιον.. ολιγότερο διεφθαρμένο.

Τελευταίως έχει καταργηθεί κάθε πρόσχημα, θεσμοί, ηθικές αξίες, ώστε παρουσιαστές και πολιτικοί να αποκαλούνται με τα μικρά τους ονόματα, Γιώργο, Παύλο, Άδωνη, Μήτσο, πολλάκις με συμπεριφορές μακράν σεβασμού, αποτυπώνοντας με ακρίβεια την εικόνα της παραπαίουσας κοινωνίας μας.

Πολλάκις η υπολειπόμενη παιδεία συνδυαζόμενη με την περισσή οικειότητα, συντελούν ώστε ορισμένοι πολιτικοί να αναλαμβάνουν την διαχείριση και συντονισμό της όλης τηλεοπτικής εκπομπής.

Παρά δε την στερεότυπη φράση εκ μέρους των πολιτικών ”ευχαριστώ για την πρόσκληση”, η πραγματικότης εικάζω είναι κάπως διαφορετική, με τους κομματικούς μηχανισμούς σε αγαστή συνεργασία με τους ιθύνοντες των τηλεοπτικών εκπομπών, να φροντίζουν για την αποστολή εν είδει ”rotation” των πολιτικών, έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής.

Αν μεταφερθούμε τώρα στον λεγόμενο ”Ναό” της Βουλής, τα πράγματα ενδεχομένως είναι ελαφρώς χειρότερα, με τα μπλού τζίν, τα μπλουζάκια με νεανικά σχέδια, τα αμπέχονα, να επικρατούν ευρέως, με το ενδυματολογικό πρωτόκολλο να έχει και αυτό εκμοντερνιστεί στα πλαίσια της περιρρέουσας.. πολυπολυτισμικότητας.

Το εκπέμπον ακτινοβολία σεβασμού, σύνολον των πολιτικών κομμάτων της Βουλής, επιδίδεται τελευταίως στην αναφορά και καταλογισμό σκανδάλων, απαριθμώντας ο ένας τις ανομίες του άλλου, απόντος σταθερά του ελέγχου εκ μέρους της απούσης δικαιοσύνης, να περιγράφονται σωρεία υποκλοπών εκ μέρους της ΕΥΠ.

Αισθανόμενοι το βάρος της Εθνικής ευθύνης τους οι πολιτικοί ταγοί, ομολόγησαν ότι οι παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Φλώρου, εκ μέρους του πλέον νευραλγικού τομέα ασφαλείας της χώρας μας, την ΕΥΠ, εγένοντο εν αγνοία του Πρωθυπουργού της χώρας!!!

Συγχρόνως τελευταίως αποκαλύφθηκε ότι, πρώην στελέχη της αντιπολιτεύσεως, συνεργαζόμενα με ΜΚΟ, κατασκεύασαν τελικά τον θάνατο από σκορπιό της μικρής λαθρομετανάστριας, με σκοπό να διαβάλλουν την ΝΔ, αδιαφορώντας ότι στην ουσία εκθέτουν την χώρα στα όμματα της Ευρώπης.

*Αρχιπλοίαρχος Ιατρός

      Α. Πέρπερας

  Επικ. Καθηγητής

The post «Ομολογίες πολιτικών και τη εναλλαγή τους στα τηλεοπτικά παράθυρα» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομολογίες,omologies