Ολυμπιακός μπάσκετ: Ήρθε Ελλάδα ο Τόμας Ουόκαπ στη μετά -Σπανούλη εποχή

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Τόμας Ουόκαπ το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο Αμερικανός αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά. Στις πρώτες δηλώσεις του, επί ελληνικού εδάφους, ο Ουόκαπ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει «το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε στο φάιναλ φορ». Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ αναφέρθηκε και στις καταστροφικές πυρκαγιές λέγοντας:

«Εγώ, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου βλέπαμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τις φωτιές και προσευχόμασταν για τον κόσμο στην Ελλάδα και τον σκεφτόμασταν. Δεν είναι μόνοι τους».

«Είμαι ενθουσιασμένος, αυτό ήταν το συναίσθημα που είχα όλο το καλοκαίρι. Ήταν δύσκολο να πω αντίο στην οικογένεια, αλλά από τη στιγμή που το έκανα είμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος. Τώρα είμαι εδώ, θα συνηθίσω τη ζέστη αρκετά γρήγορα,» ήταν τα πρώτα λόγια του Ουόκαπ.

Για τον Σπανούλη και το γεγονός ότι δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει μαζί του και αν μίλησε μαζί του, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού είπε: «Όχι αλλά θα το κάνω τώρα που είμαι εδώ. Για κάποιον που τελείωσε μια τόσο μεγάλη καριέρα, θα θέλει χρόνο με την οικογένεια του. Τώρα που είμαι εδώ θα τους γνωρίσω όλους. Για αυτό και ήρθα λίγες μέρες νωρίτερα, για να εγκατασταθώ, να γνωρίσω τα πάντα. Να δω το γυμναστήριο, όλους τους ανθρώπους. Η προετοιμασία θα αργήσει λίγες ημέρες ακόμα».

Στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε το εξής μήνυμα: «Όχι μόνο σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά σε όλους τους Έλληνες. Στην Αμερική δεν βλέπουν όλοι τα νέα, αλλά εγώ, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου βλέπαμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τις φωτιές και προσευχόμασταν για τον κόσμο στην Ελλάδα και τον σκεφτόμασταν. Δεν είναι μόνοι τους. Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είμαι εδώ, έτοιμος να δουλέψω, και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι οι νίκες».

Στο τέλος ρωτήθηκε αναφορικά με τους στόχοι του ως παίκτες του Ολυμπιακού και απάντησε: «Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε στο φάιναλ φορ της Euroleague».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ-ΑΠΕ

The post Ολυμπιακός μπάσκετ: Ήρθε Ελλάδα ο Τόμας Ουόκαπ στη μετά -Σπανούλη εποχή appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα