Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Κρήτη για να επιβάλουν λήθη! Αριστομένης Συγγελάκης

«Ειρήνη χωρίς την απονομή δικαιοσύνης δεν μπορεί να υπάρξει». Τη μεγάλη αλήθεια την λέει ο Συγγραμματέας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αριστομένης Συγγελάκης.

Μιλώντας στο militaire channel, ο κ.Συγγελάκης αποκαλύπτει τη νέα προσπάθεια της Γερμανίας να επιβάλει τη λήθη, μέσω της ελληνικής εκπαίδευσης. Από σήμερα στην Κρήτη

γίνεται συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών εκπαιδευτικών. Κάποιοι από τους Έλληνες εκπαιδευτές αν όχι όλοι συμμετέχουν μάλλον αναγκαστικά και ο κ.Συγγελάκης εξηγεί γιατί υπάρχει αυτή η εκτίμηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσκεψη στο «Μνημείο Αλεξιπτωτιστών» στα περίχωρα των Χανίων. Θυμίζουμε ότι οι Χανιώτες, δικαίως, ονόμασαν το μνημείο αυτό και ολόκληρη την περιοχή «κακό πουλί»,καθώς αναπαριστά έναν γερμανικό αητό με γαμψά νύχια, που εφορμά για να κατασπαράξει την Κρήτη.

Πρόκειται για μνημείο μίσους, βαρβαρότητας και σκοταδισμού, που ανεγέρθηκε από τη Βέρμαχτ το 1941. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το μνημείο επισκέφθηκε, τον Αύγουστο του 1942, ο κατοχικός «Πρωθυπουργός», επικεφαλής του δωσιλογικού – ναζιστικού εκτρώματος της «Ελληνικής Πολιτείας» Γεώργιος Τσολάκογλου,ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των εισβολέων!..

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στα Φλώρια, ένα χωριό δίπλα στην Κάνδανο, όπου προφανώς θα επισκεφθούν οι εκπαιδευτικοί και το μνημείο των Ορεινών Καταδρομέων της Βέρμαχτ, που αναγέρθηκε το 1941. Στο μνημείο αυτό δεσπόζει η ναζιστική επιγραφή «Έπεσαν για την Μεγάλη Γερμανία»!.. Αλήθεια, έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι την ιστορία της Κατοχής; Ο κ.Συγγελάκης είναι αποκαλυπτικός για τα όσα το Βερολίνο επιχειρεί να πετύχει, έχοντας δυστυχώς «συμμάχους» εντός της χώρας, αλλά ταυτόχρονα, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη σημαντικές αντιστάσεις που συντάσσονται με το ΕΣΔΟΓΕ.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Κρήτη για να επιβάλουν λήθη! Αριστομένης Συγγελάκης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα