Οι datajournalists.co.uk αποκαλύπτουν τα 6+1 κόλπα με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ

Οι datajournalists.co.uk αποκαλύπτουν τα 6+1 κόλπα με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τους τρόπους με τους οποίους ανεβάζουν από κοινού τις τιμές.

Τιμολόγηση με υψηλή τιμή και μετά εικονικές εκπτώσειςΆλλη τιμή στα ράφια άλλη στο ταμείοΤο κόλπο με τις μεζούρεςΠώς τα 10 μέτρα γίνονται 8 και τα 100 φύλλα 80Τέσσερα λίτρα στην ετικέτα, τρία στη συσκευασίαΟι κρυφές αυξήσεις με τη μείωση βάρουςΚαι οι ανεκπαίδευτοι ελεγκτικοί μηχανισμοίΠού μας οδήγησε η έρευνα:«Διορθωτικό τιμών», πως στα φρέσκα
προϊόντα τα καρτελάκια αλλάζουν ακόμη και τρεις φορές την ημέρα!Το παιχνίδι με τις προσφορές που έχει έναν νικητή, τα σούπερ μάρκετΗ άτυπη συμφωνία των τριών μεγάλων αλυσίδωνΤο σούπερ μάρκετ καθορίζει τη διαμόρφωση των τιμών από το χωράφι έως το ράφιΆλμα τιμών τον Σεπτέμβριο. Σπάνε κάθε ρεκόρ οι τζίροι ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Το 2021 έφτασε συνολικά στα 10,1 δισ. ευρώ, πόσο ίσο με το 1/20ο του ΑΕΠ. Συνεχίστηκε το ράλι και εντός του 2022. 31% η αύξηση των πωλήσεων από το 2016Νέες ανατιμήσεις πάνω από 10% με τη νέα χρονιάΠοια είδη είχαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις το 2022Σοβαρές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο κρεοπωλών στους Data Journalists,για χτυπήματα κάτω από την μέση και για “παιδιά και αποπαίδια”

Διαβάστε όλη την έρευνα ΕΔΩ 

The post Οι datajournalists.co.uk αποκαλύπτουν τα 6+1 κόλπα με τις τιμές στα σούπερ μάρκετ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
6+1,