Οι αγωνίες του ΓΕΕΘΑ και το…φούμο !

Στο ΓΕΕΘΑ η μεγάλη αγωνία δεν είναι πως θα επαναφέρουν την ηρεμία στο στράτευμα ,μετά από και από τα όσα έκαναν με το «επίδομα Στόλου», αλλά από που «διαρρέουν πληροφορίες» στους δημοσιογράφους. Οι όχι ευχάριστες πληροφορίες…

Αφού καρατόμησαν σειρά στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και προκοπή δεν είδαν, τώρα έχουν στρέψει τις …έρευνες στο επιτελείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Υπήρξαν μάλιστα και απαιτήσεις για …απομάκρυνση συγκεκριμένα ανθρώπων. Το κλίμα «φτιάχτηκε» βεβαίως από συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Γνωστή και γραφική πλέον η τακτική…

Όσους κι αν καρατομήσουν ,απ ΄ όπου κι αν τους καρατομήσουν, όσους κι αν διώξουν, όσο κι αν βρίζουν χυδαία στους διαδρόμους ,είναι τόσα πολλά τα στόματα που έχουν ανοίξει μετά από 3 χρόνια αγανάκτησης που «δεν σώζεται η κατάσταση».

Καλό θα είναι στο ΓΕΕΘΑ να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η χώρα. Θρηνούμε 57 νεκρούς κι εκείνοι ασχολούνται με τα vip αεροσκάφη και με το ποιος τους «κρεμάει στα μανταλάκια».

Όπως έχουμε ξαναγράψει την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Ξέρει τα πάντα ,όχι τώρα , αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρείχε και παρέχει απόλυτη στήριξη στο ΓΕΕΘΑ και αυτό θα του το ανταποδώσει με τέτοιο…φούμο από τις Ένοπλες Δυνάμεις που θα είναι ανεπανάληπτο…

The post Οι αγωνίες του ΓΕΕΘΑ και το…φούμο ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα