ΟΧΙ Κεραμέως σε αίτημα της μητέρας της Ναυτικής Δοκίμου που χάθηκε στο ταξίδι της Σχολής!

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είπε ένα ξερό ΟΧΙ στο μοναδικό και απλό αίτημα που έθεσε η οικογένεια της Ναυτικής Δοκίμου που έχασε τη ζωή της στο εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής!

Η μητέρα της κοπέλας που χάθηκε είναι εκπαιδευτικός σε νησί του Αιγαίου. Ζήτησε το αυτονόητο μετά από την τραγωδία: να τοποθετηθεί στην περιοχή της Λάρισας, ώστε να είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και να περάσουν όλοι μαζί τη δυσκολία της απώλειας.

Η κυρία Κεραμέως είπε ΟΧΙ ,λέγοντας όπως λένε οι πληροφορίες ότι «δεν κάνει καμία εξαίρεση»!!!

Αρνήθηκε ακόμη και στον ΥΕΘΑ

Νίκο Παναγιωτόπουλο που της τηλεφώνησε για να της ζητήσει να δει το αίτημα από την ανθρώπινη πλευρά του. Επέμεινε στο ΟΧΙ…

Η άτεγκτη κυρία Κεραμέως απέρριψε το αίτημα για να αποδείξει τι ακριβώς; Καλό θα είναι να αποδείξει ότι μπορεί να είναι υπουργός Παιδείας . Ας ξεκινήσει από την κάλυψη των κενών σε καθηγητές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, γιατί τα παιδιά πάνε για να αρχίσουν τα μαθήματα και τους λένε …από βδομάδα!!! Θα βρουν καθηγητές ή θα βάλουν την …πανεπιστημιακή αστυνομία να κάνει και μαθήματα στους φοιτητές…

The post ΟΧΙ Κεραμέως σε αίτημα της μητέρας της Ναυτικής Δοκίμου που χάθηκε στο ταξίδι της Σχολής! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα