«Ο ΥΕΘΑ να δώσει λύση για όσα αναφέρονται στο Λεύκωμα του ΓΕΕΘΑ ή θα κριθεί από τη σιωπή του»-Ν.Κρυονερίτης

Φωτογραφία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Γράφει ο

ΝΙΚΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ

Αντιναύαρχος ε.α

Δεν είναι δύσκολο κάποιες φορές να διακρίνεις κάποιες σκιές που έρχονται από το μακρινό παρελθόν! Έρχονται για να ξαναβαπτίσουν τις εθνικές προδοσίες ως «εθνικές ανάγκες», έρχονται να ξεπλύνουν τις ντροπές τους και να δημιουργήσουν σκαλοπάτια σε μια πληγωμένη Δημοκρατία, έρχονται να προβάλουν την αισχρή μηδαμινότητά τους μέσα από την παραποίηση και την παραπληροφόρηση που έτσι κι αλλιώς αποτελούν «σημεία των καιρών»!

Φίλες και φίλοι απόστρατοι του Πολεμικού Ναυτικού, κάποιοι

καπηλεύονται και παραποιούν την ιστορία μας, όχι μόνο την ιστορία του Πολεμικού μας Ναυτικού αλλά και της ίδιας της χώρας! Μιλούν για «κίνημα της 21ης Απριλίου» και «κινηματίες» και όχι για πραξικόπημα και πραξικοπηματίες,  «ξεπλένουν» τις τραγικές αποφάσεις των πραξικοπηματιών για την Κύπρο, παραμερίζουν τους αγώνες και τις θυσίες του Πολεμικού Ναυτικού να επαναφέρει τη Δημοκρατία στη χώρα!!  Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι αν όλα αυτά που περιέχονται στο «Ιστορικό Λεύκωμα ΓΕΕΘΑ», είναι προϊόν μιας ομάδας «εμπαθών», αν είναι ενσυνείδητη παραποίηση με «μύχιες βλέψεις» στο μέλλον ή ένα ακόμη «σκουπίδι» μιας ομάδας μικρόνοων !!

Η ιστορική φυσιογνωμία του Ναυάρχου Λυμπέρη έρχεται να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι που καλλιεργείται στις Ένοπλες Δυνάμεις!  Αντίθετα η «λιπαρά γαλήνη» που επικρατεί στους εν ενεργεία Ναυάρχους, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά!

Αγαπητοί – ες πρώην συνάδελφοι. Μπορούμε να ενώσουμε τις φωνές μας για να δώσουμε την ευκαιρία στον νέο ΥΕΘΑ να δώσει λύση ή να κριθεί για τη σιωπή του!!

The post «Ο ΥΕΘΑ να δώσει λύση για όσα αναφέρονται στο Λεύκωμα του ΓΕΕΘΑ ή θα κριθεί από τη σιωπή του»-Ν.Κρυονερίτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο ΥΕΘΑ, Λεύκωμα, ΓΕΕΘΑ, -Ν Κρυονερίτης,o yetha, lefkoma, geetha, -n kryoneritis