Ο Τσαβούσογλου «βαφτίζει» την αρπαγή δίκαιη κατανομή στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου «βάφτισε» τη στρατιωτική απειλή που ασκεί η χώρα του κατά της Ελλάδας και την Κύπρου ως δίκαιη κατανομή στην Ανατολική Μεσόγειο!

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ Μοχάμεντ Μπιν Αμπντουραχμάν Αλ Σανί στο πλαίσιο της 8ης Συνάντησης της Υψηλής Στρατηγικής Επιτροπής Τουρκίας-Κατάρ μίλησε για δίκαιη κατανομή στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο

και υπογράμμισε  ότι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου.

«Το ονομάζουμε «δίκαιη κατανομή» στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο. Ως εκ τούτου, είμαστε πάντα έτοιμοι να κάνουμε θετικά βήματα σε αυτό το θέμα, αλλά και η άλλη πλευρά θα πρέπει να συμφωνήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά η τάση που είδαμε πρόσφατα δεν είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα ήθελα επίσης να πω το εξής: Θα συνεχίσουμε πάντα να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της Τουρκίας, της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και του τουρκοκυπριακού λαού» είπε χαρακτηριστικά.

The post Ο Τσαβούσογλου «βαφτίζει» την αρπαγή δίκαιη κατανομή στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα