Ο πρωθυπουργός της Κυριακή «δίκασε» από τη Βουλή και σήμερα μίλησε για «ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης»!

Την Κυριακή από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός «δίκασε» και «καταδίκασε» δύο δημοσιογράφους ,τον Κ.Βαξεβάνη και τη Γ.Παπαδάκου, κάνοντας λόγο για «υπόκοσμο» και «συμμορία»!

Σήμερα μίλησε για την «οργανωτική και λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών» που  «αποτελεί προϋπόθεση για την εμβάθυνση του κράτους δικαίου στην εποχή μας, αλλά και συστατικό στοιχείο της δημοκρατικής ζωής στον τόπο μας, πολύ περισσότερο,

όταν, δυστυχώς, στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν ωμές παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας στο έργο τους και συμπεριφορές που πλήγωσαν το κύρος της Δικαιοσύνης»!

Αυτά είπε κατά την ομιλία του στην ορκωμοσία τον 125 σπουδαστών όλων των κατευθύνσεων της 28ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη.

Και συνέχισε:

«Με αυτή την εμπειρία θα σας ζητούσα και σήμερα να κλείσετε τα αυτιά σας σε οποιαδήποτε απειλή μπορεί να εκτοξεύεται εναντίον σας από κάποιους και με τις αποφάσεις σας να πιστοποιείται καθημερινά την ανεξαρτησία σας»!

The post Ο πρωθυπουργός της Κυριακή «δίκασε» από τη Βουλή και σήμερα μίλησε για «ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης»! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα