«Ο πόλεμος των smart phones, της προπαγάνδας και των 5 νέων όπλων»-Χ.Κουτσογιαννόπουλος

«Ο πόλεμος των smart phones, της προπαγάνδας και των 5 νέων όπλων που ακόμη δεν έχουμε δει στο πεδίο της μάχης»! Ο Ταξίαρχος ε.α Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος που έχει ζήσει τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία καταθέτει την άποψη του για όσα βλέπει να διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών , στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Ο κ,Κουτσογιννόπουλος μιλά για τα παράδοξα που παρατήρησε στην τακτική των Ρώσων , επισημαίνει τη χρησιμοποίηση κληρωτών, μιλά για τις απώλειες, την ευρύτατη χρήση drones «από την οποία πρέπει να μάθουμε», αλλά και για τα 5 νέα

οπλικά συστήματα που έχει ανακοινώσει ο Πούτιν και ακόμη δεν έχουμε δει να χρησιμοποιούνται». Τι λέει για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης πυρηνικών όπλων. Ας ευχηθούμε να μην χρησιμοποιηθούν, γιατί να γίνει θα σημάνει και την επικίνδυνη κλιμάκωση της σύγκρουσης που θα επηρεάσει όλη την περιοχή.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Ο πόλεμος των smart phones, της προπαγάνδας και των 5 νέων όπλων»-Χ.Κουτσογιαννόπουλος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα