Ο Νίκος Παπάτσας πρόεδρος της Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας & Άμυνας(Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α)

Ο Νίκος Παπάτσας, Αντιπρόεδρος και Senior Partner του EFA GROUP,  του μεγαλύτερου αμυντικού ομίλου στην Ελλάδα με εξαγωγές πάνω από το 90% σε όλον τον κόσμο, ανέλαβε μόλις την Προεδρία στην Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας & Άμυνας(Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α), διαδεχόμενος τον Ευάγγελο Βερονικιάτη της MILTECH.

 

Αυτό αποτελεί είδηση μεγάλης στροφής για την Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες κρατικές

και ιδιωτικές εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες στην Ελλάδα, σε μια περίοδο ιδιαιτέρως κρίσιμη για την άμυνα της πατρίδας μας.

 

Είναι ξεκάθαρη η νέα πλεύση για ανανέωση και πλήρη εκσυγχρονισμό της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α υπό όρους πλήρους ανταγωνισμού και εξωστρέφειας.

 

Γνωρίζοντας την εξωστρεφή στρατηγική του Ομίλου EFA GROUP αλλά και τη θεαματική άνοδο σε πωλήσεις και εξαγωγές (βλ. όργανα νυχτερινής όρασης ΤΗΕΟΝ SENSORS, projects της SCYTALYS κλπ), αντιλαμβανόμαστε ότι ο νέος Πρόεδρος  της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, θα θελήσει να εκσυγχρονίσει την Ένωση και να βοηθήσει την ελληνική αμυντική βιομηχανία όχι μόνο να αναλαμβάνει κατασκευαστικό έργο, αλλά μετά αυτό το έργο να το μετουσιώνει σε περισσότερες δουλειές και εξαγωγές. Επιτέλους, καθαρές λύσεις που θα βασίζονται στην πραγματική δυναμική των ελληνικών εταιριών, στην τεχνογνωσία τους, στον εξωστρεφή τους χαρακτήρα και όχι απλά στον αριθμό των εργαζομένων και στις πολιτικές  γνωριμίες! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου Προέδρου.

The post Ο Νίκος Παπάτσας πρόεδρος της Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής Ασφάλειας & Άμυνας(Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα