Ο κ.Μητσοτάκης που «θέλει να ενώσει» επαναλαμβάνει ότι ο Ερντογάν …ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!

Οι ώρες είναι δύσκολες στα ελληνοτουρκικά και οπωσδήποτε χρειάζεται ψυχραιμία και ενότητα. Αυτές τις ώρες έρχεται η αποκάλυψη της παρακολούθησης των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ . Το θέμα ΔΕΝ έχει επί της ουσίας διαψευστεί από την κυβέρνηση.

Θα περίμενε οποιοσδήποτε ψύχραιμος πολίτης που δεν τυφλώνεται από κομματικές παρωπίδες, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει να ακούσει μια νηφάλια τοποθέτηση από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Χωρίς κανέναν σχόλιο αντιγράφουμε τις σημερινές 

δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη. Δεν χρειάζονται σχολιασμό νομίζουμε για το…ενωτικό μήνυμα που εκπέμπουν! Και μη χειρότερα…

Τι δήλωσε:

Περιέγραψα μία Ελλάδα που αλλάζει. Έχετε ανάγλυφη την τροχιά που διέγραψε η πατρίδα μας και τους νέους ορίζοντες. Βαδίζοντας προς τις εκλογές οι πολίτες συγκρίνουν και κρίνουν. Είμαι σίγουρος ότι βλέπουν καθαρά, αντιλαμβάνονται σωστά και σκέφτονται συνετά έχοντας ζήσει μια καταιγίδα ψέματος. Εκτιμούν τα χρόνια της σιγουριάς και της εθνικής αξιοπρέπειας που ακολούθησαν. Βίωσαν αλλεπάλληλες κρίσεις και ξέρουν ποιος μπορεί να τις ξεπερνά. Προτιμούν μια κυβέρνηση που κάνει και λάθη από μία τελείως λάθος κυβέρνηση. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Γνωρίζουν ότι η ακρίβεια δεν είναι ακρίβεια Μητσοτάκη. Δεν ρισκάρουν ό,τι έχουν κερδίσει. Για τους ίδιους λόγους οι αντίπαλοί μας επιδιώκουν συνειδητά να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα. Σήμερα, νωρίς νωρίς, ο κ. Τσίπρας πήγε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να εμπλέξει ακόμα και το στράτευμα στα σενάρια περί δήθεν υποκλοπών. Ζήτησε σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις αυτός που είπε όχι στις αμυντικές δαπάνες και τις μεγάλες συμφωνίες. Έλεος πια με την υποκρισία. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπορούν στο μεταξύ όλα να γίνονται εργαλεία στο όνομα κάθε πρόσκαιρου κομματικού συμφέροντος. Η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν θα δεχθούμε μαθήματα από αυτούς που είναι η θλιβερή εξαίρεση τα εθνικά μέτωπα. Έχουμε αξιωματική αντιπολίτευση που λέει όχι σε όλα, την οποία θα προτιμούσε στην εξουσία ο κ. Ερντογάν, αλλά έχει εμένα απέναντί του. Δεν κάνουμε διάλογο με το παράλογο. Έχει μια χώρα που εφαρμόζει στην πράξη τα κυριαρχικά της δικαιώματα όπως αποδεικνύουν και οι έρευνες υδρογονανθράκων.

Υπάρχει χάσμα που μας χωρίζει και στην οικονομία. Ποια σχέση έχει αυτός που έκλεισε τις τράπεζες με εκείνον που έφερε νέες δουλειές. Ένα κόμμα που επιμένει στο σύνθημα «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» και μια παράταξη που ζητά ανάπτυξη για όλους. Ή δεύτερη φορά στη συμφορά ή δεύτερη εντολή στην προκοπή.

Είμαι εδώ για να ενώσω, για να εξηγήσω, για να πείσω. Εμπιστεύομαι την κρίση και τη λογική των πολιτών.

The post Ο κ.Μητσοτάκης που «θέλει να ενώσει» επαναλαμβάνει ότι ο Ερντογάν …ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Ερντογάν …ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ,mitsotakis, erntogan …psifizei syriza