«Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να βάλει υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών γεράκια»-Δημήτρης Δρόσος

Η τραγωδία ανοιχτά της Πύλου δεν ήταν η πρώτη στη Μεσόγειο. Είναι η μεγαλύτερη σε αριθμό θυμάτων. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες και αξιωματούχοι παριστάνουν τους θλιμμένους αλλά δεν κάνουν ποτέ ,τίποτα ουσιαστικό για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του. Η συζήτηση με τον αναλυτή και Υποπτέραρχο ε.α Δημήτρη Δρόσο ξεκινά με την τραγωδία ανοιχτά της Πύλου.

Το μεταναστευτικό-προσφυγικό απασχολεί την Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει και σε αυτό το ζήτημα την Τουρκία. Πολύ συχνά οι απελπισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες

έχουν γίνει όπλο από το καθεστώς της Άγκυρας. Ο κ.Δρόσος απαντά σε ερωτήματα για τα ελληνοτουρκικά και τη διαφαινόμενη έναρξη συνομιλιών. Σχολιάζει την ελληνική βιασύνη γι ΄  αυτές τις συνομιλίες και τονίζει ότι στην επόμενη κυβέρνηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να επιλέξει υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών «γεράκια»! Εξηγεί γιατί: «Όταν απέναντι σου θα έχεις τον Γκουλέρ και τον Φιντάν δεν μπορεί να μην έχεις γεράκια για να συζητήσουν μαζί τους», λέει.

Απαντά σε όσους επικαλούνται «έξωθεν πιέσεις» για υποχωρήσεις, υπενθυμίζοντας ότι και ο Παπαδόπουλος τέτοιες πιέσεις επικαλέστηκε για να αποσύρει την μεραρχία από την Κύπρο.

Αν πρόκειται να υποχωρήσουμε, «προς τι οι εξοπλισμοί των 15 δις» αναρωτιέται ο κ.Δρόσος επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ των εξοπλισμών. «Που πήγε το ισοδύναμο τετελεσμένο και το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας-Κύπρου» είναι ένα ακόμη ερώτημα που θέτει.

Ο κ.Δρόσος σχολιάζει και όσα γίνονται στην Ουκρανία με την περιβόητη αντεπίθεση. Ποιες είναι οι μεγάλες ανησυχίες του;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να βάλει υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών γεράκια»-Δημήτρης Δρόσος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα