Ο Α/ΓΕΕΘΑ προσκυνητής στο Άξιον Εστί-Τι να ζήτησε;

Φωτογραφίες ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Ο Α/ΓΕΕΘΑ  προσκυνά  την ιερή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί». 

Πήγε να προσκυνήσει συνοδευόμενος από τους «εκπροσώπους» του , Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων. Με την ευκαιρία έκανε και δημόσιες σχέσεις με τους εκπροσώπους της Εκκλησίας που πάντα είναι δυνατή κι έχει λόγο. Ακόμη και στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων κάποιες φορές….

Τι να ζήτησε ο Α/ΓΕΕΘΑ; Ένα θαύμα για να μείνει κι άλλο χρόνο στη θέση του; Στην Ελλάδα ζούμε και τα θαύματα δεν τα κάνει ο Θεός, αλλά οι κυβερνήσεις

με «νομοθετικές ρυθμίσεις»…

Αγωνία για το αποτέλεσμα των εκλογών υπάρχει στο ΓΕΕΘΑ και ας παριστάνουν τους αδιάφορους. Τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι αυτά που μεταδίδει το κυβερνητικό επιτελείο: σίγουρη νίκη της ΝΔ με 34% -δίνουν και ποσοστά- και 29% ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως επειδή και οι του ΓΕΕΘΑ κυκλοφορούν που και που στο δρόμο, δεν τα «βλέπουν» αυτά τα ποσοστά με βεβαιότητα.

Υπάρχει βέβαια αγωνία και στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ. Ποια είναι αυτή; Ποιος θα είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Οι υπουργοί του κ.Μητσοτάκη που έχουν απολύτως βέβαιη τη νίκη ήδη …τσακώνονται για τα υπουργεία της επόμενης κυβέρνησης!!! Το ΥΠΕΘΑ το θέλουν η νυν υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο νυν υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Έμπιστος άνθρωπος του δεύτερου μάλιστα είχε επισκεφθεί το ΓΕΕΘΑ δυο μέρες μετά από την τραγωδία στα Τέμπη!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν επιθυμεί με τίποτα να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας η κυρία Κεραμέως και προτιμά τον Αδώνι Γεωργιάδη!

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει η ΝΔ να καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές και να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση. Μετά… έχει ο Θεός.

The post Ο Α/ΓΕΕΘΑ προσκυνητής στο Άξιον Εστί-Τι να ζήτησε; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα