Νέα σενάρια για Πούτιν: Πρώην επικεφαλής της MI6 εξηγεί πώς θα φύγει χωρίς πραξικόπημα

Η αποχώρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν από την προεδρία της Ρωσίας είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής MI6 Sir Richard Dearlove.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Sir Richard Dearlove, ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να νοσηλευθεί σε μία εγκατάσταση όπου περιθάλπονται άτομα με χρόνιες παθήσεις.

Αυτός ο ισχυρισμός έρχεται ενώ μέσω άλλων ισχυρισμών που θέλουν τον πρόεδρο Πούτιν να πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και θεραπείες με στεροειδή.

Και δεν είναι

μόνο αυτά τα σενάρια, τα οποία διαρρέουν δυτικά ΜΜΕ:Θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να πάσχει είτε από Πάρκινσον είτε από άνοια σε πρώιμο στάδιο.

Κατά τον Sir Richard Dearlove, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα αποχωρήσει σύντομα από το Κρεμλίνο προκειμένου να λάβει ιατρική περίθαλψη. «Πιστεύω ότι θα έχει φύγει μέχρι το 2023 και θα εισαχθεί στο σανατόριο, από το οποίο δεν θα βγει ξανά ως πρόεδρος της Ρωσίας», ανέφερε σε δηλώσεις του.

«Αυτός είναι ένας τρόπος για να προχωρήσουν τα πράγματα χωρίς πραξικόπημα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της MI6 υπάρχουν «μερικά πολύ περίεργα πλάνα του Πούτιν» εστιάζοντας συγκεκριμένα στο χτύπημα του ποδιού του κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «πολύ περίεργο».

Κατά τον ίδιο φτάνουμε στο «τέλος αυτού του καθεστώτος στη Ρωσία» αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί».

«Αυτό που λέω είναι ότι είτε τον επόμενο χρόνο, είτε σε 18 μήνες θα διαλυθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εισβολή στην Ουκρανία είναι μια καταστροφή», πρόσθεσε.

The post Νέα σενάρια για Πούτιν: Πρώην επικεφαλής της MI6 εξηγεί πώς θα φύγει χωρίς πραξικόπημα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πούτιν, Πρώην, MI6,poutin, proin, MI6