Ναυάγιο Πύλος: Βίντεο έχουν όλοι εκτός από το Λιμενικό και τι προβλέπεται για τη διάσωση

Όσο οι μέρες περνούν τα ερωτήματα για το πως έγινε το τραγικό ναυάγιο με τους εκατοντάδες νεκρούς 47 μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, πληθαίνουν. Ερωτήματα που προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό βεβαίως, αλλά και εντός της χώρας υπάρχουν φωνές και απόψεις που δεν συμφωνούν με όσα λέει η κυβέρνηση, η ΝΔ και το Λιμενικό.Έγινε προσπάθεια ρυμούλκησης του σκάφους ή όχι; Έγινε οποιοσδήποτε ελιγμός κοντά στο σκάφος ή όχι;https://youtu.be/5Lu94Uw9LE4 Βίντεο από το σκάφος κυκλοφορούν αρκετά στο διαδίκτυο. Το μόνο βίντεο που δεν έχουμε δει είναι αυτό
από το Λιμενικό Σώμα...Δεν υπάρχει λένε.Βίντεο από το σκάφος παρουσίασε και το Mega: Αναφερθήκαμε από χθες στις άκρως επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα που ακούγονται δημοσίως. Όπως ότι η Ελλάδα δεν είχε υποχρέωση ή δικαίωμα να κάνει διάσωση στα διεθνή ύδατα!!!  Αυτά δεν μπορούν να λέγονται στα σοβαρά. Είναι προφανές ότι η Ελλάδα είχε σαφώς το δικαίωμα να επέμβει .Τι προβλέπει η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας:

The post Ναυάγιο Πύλος: Βίντεο έχουν όλοι εκτός από το Λιμενικό και τι προβλέπεται για τη διάσωση appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναυάγιο Πύλος, Βίντεο, Λιμενικό,navagio pylos, vinteo, limeniko