Μιλάμε τώρα και με τον Τατάρ της κατεχόμενης Κύπρου; Τι απάντησε ο πρωθυπουργός

Η φωτογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού να συζητά χαμογελαστός με τον Τατάρ “ψευδοπρόεδρο” στην κατεχόμενη Κύπρο προκαλεί πολλά ερωτήματα. Ποιος είναι ο Τατάρ που συνομιλεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό; Πως γίνεται το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Anadolu να ΄χει “στήσει” φωτογράφο στο σημείο που συναντήθηκαν -τυχαία όπως λέει η ελληνική πλευρά- ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τατάρ;

Ο κ.Μητσοτάκης που ρωτήθηκε αν συναντήθηκε με τον Τατάρ, απάντησε ότι  διασταυρώθηκαν στο πρωϊνό

του ξενοδοχείο και μίλησαν για δύο λεπτά.

«Του επανέλαβα την πάγια θέση μας ότι με τη λύση των δύο κρατών δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Και ότι είναι μια λύση η οποία απορρίπτεται – όχι μόνο γιατί αντιβαίνει στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – και γιατί είναι παντελώς ασύμβατη με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Άρα στην Ευρώπη, στις Βρυξέλλες, ο κ. Τατάρ δεν πρέπει να μιλάει για δύο κράτη γιατί κανείς δεν θα τον ακούσει. Η συζήτηση σταματάει εν τη γενέσει της», συμπλήρωσε.

Κακώς έγινε η “διασταύρωση” αν πιστέψουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κάποιοι εξέθεσαν τον πρωθυπουργό και πιάστηκαν στον ύπνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες κι αφού το αποκάλυψε το Miltaire.gr, Μπακογιάννη-Αβραμόπουλος και Σχοινάς ακύρωσαν την παρουσία τους στο φόρουμ της Αττάλειας εξαιτίας της παρουσίας Τατάρ που τελικά “διασταυρώθηκε” με τον πρωθυπουργό!

The post Μιλάμε τώρα και με τον Τατάρ της κατεχόμενης Κύπρου; Τι απάντησε ο πρωθυπουργός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα