Μέγα θέμα με δημοσίευμα στήριξης του Α/ΓΕΣ που μιλά για “μπικικίνια σε δημοσιογράφους”

Δημοσίευμα “στήριξης” ιστοσελίδας προς τον νυν Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, δημιουργεί θέμα που λογικά θα προκαλέσει την έρευνα της δικαιοσύνης. Αν είμαστε βεβαίως σοβαρό κράτος…

Σύμφωνα με το ανυπόγραφο δημοσίευμα “ο Α/ΓΕΣ ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, δέχεται συνέχεια επιθέσεις από κάποια έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Οι επιθέσεις αυτές, επί παντός επιστητού, έχουν πιθανόν συγκεκριμένη στόχευση: Να πέσει κανένα ψιλό γιατί υπάρχει αναδουλειά, για να τα λέμε τσεκουράτα”.

Συνεπώς όσοι ασκούν κριτική στην Α/ΓΕΣ αναμένουν να …πάρουν το “κάτιτις” τους το οποίο όπως είναι γραμμένο

το “πόνημα” το έδιναν προκάτοχοι του κ.Στεφανή!!! Γράφει ο ανώνυμος “αρθρογράφος”:

“Παρά το γεγονός πως τόσο ο ίδιος ο Α/ΓΕΣ ως πρόσωπο αλλά και το Επιτελείο γενικότερα, έχουν αναλάβει και φέρουν εις πέρας ένα βαρύτατο φορτίο, που δεν τους αναλογεί (προσφυγικό, κλπ.), υπάρχουν και οι καλοθελητές. Εκείνοι που ούτε τους θεσμούς σέβονται ούτε τα πρόσωπα, μπροστά στο τι θα εισπράξουν. Κακομαθημένοι από το πρόσφατο παρελθόν, κάποιοι που κάνοντας βόλτες στο ΥΠΕΘΑ όλο και κάτι κονόμαγαν, νομίζουν πως έχουν τη δύναμη να κάνουν “κριτική” και κυρίως να μέμφονται και να λασπολογούν δημοσίως”.

Η ιστοσελίδα στην οποία γράφτηκε το συγκεκριμένο κείμενο ανήκει όπως λένε οι πληροφορίες σε απόστρατο αξιωματικό του Τεχνικού,κάτι που δίνει άλλη βαρύτητα σ΄ όσα γράφονται για “μπικικίνια” που δίνονταν υποτίθεται σε δημοσιογράφους από προηγούμενους Αρχηγούς!!!

Συνεπώς όσοι ασκούν κριτική στον νυν Α/ΓΕΣ ,σύμφωνα με την ιστοσελίδα το κάνουν επειδή δεν τους πληρώνει όπως κάποιοι από τους προηγούμενους;

Η δικαιοσύνη προφανώς θα ενδιαφερθεί για μια τόσο σοβαρή καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει.

Τέλος ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής έχει κάτι να πει για όσα δημοσιεύθηκαν;

The post Μέγα θέμα με δημοσίευμα στήριξης του Α/ΓΕΣ που μιλά για “μπικικίνια σε δημοσιογράφους” appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα