«Με ποιες αποφάσεις η κυβέρνηση στέλνει όπλα και προσωπικό εκτός συνόρων»; Χ.Πουλιανίτης

Η επιμονή της κυβέρνησης στην αποστολή όχι μόνο οπλικών συστημάτων αλλά και προσωπικού σε «γειτονικές χώρες» και στο όνομα του «ρωσικού κινδύνου» έχει προκαλέσει έκπληξη και αντιδράσεις πρώτα απ ΄ όλα στους στρατιωτικούς που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις.

Η ελληνική εμπλοκή μεγιστοποιείτε και βαθαίνει επικίνδυνα και αυτό μπορεί να μη φανεί τώρα, αλλά θα το διαπιστώσουμε σίγουρα μετά από την ολοκλήρωση του πολέμου, ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει. Επιπλέον υπάρχει ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα. Τα όπλα αφαιρούνται από τη φαρέτρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αντιστράτηγος ε.α Χρήστος Πουλιανίτης μιλά στο militaire.gr γι ΄ αυτό το ζήτημα και τα όσα επισημαίνει θα πρέπει έστω και τώρα να προβληματίσουν τους κυβερνώντες.

Ο κ.Πουλιανίτης με ψυχραιμία και σοβαρότητα αναλύει τα όσα συμβαίνουν στο πολεμικό μέτωπο Ρωσίας-Ουκρανίας. Αναλύει την κατάσταση με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν και δεν αποφεύγει να σχολιάσει το κλίμα Μακαρθισμού που έχει επικρατήσει στη δημόσια συζήτηση για τον πόλεμο. Τέλος σχολιάζει τη στάση της Δύσης και εύχεται να μην γίνει η λάθος επιλογή της στρατιωτικής κλιμάκωσης, γιατί τότε κανείς δεν μπορεί να φανταστεί μπορεί να συμβεί.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Με ποιες αποφάσεις η κυβέρνηση στέλνει όπλα και προσωπικό εκτός συνόρων»; Χ.Πουλιανίτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα