Λευκορωσία: Ποιος είναι ο “δημοσιογράφος” που έκανε άνω κάτω τη Δύση; Ο ΣΤΑΘΗΣ μας εξηγεί για να μην “παραμυθιαζόμαστε”

Ποιος είναι ο Ραμάν Προτάσεβιτς, για τον οποίο από χθες το απόγευμα όλη η Δύση έχει γίνει άνω κάτω και η Ελλάδα περιέργως πρωτοστατεί στις αντιδράσεις; Ο Στάθης Σταυρόπουλος ,ο γνωστός σκιτσογράφος, δημοσιογράφος και αρθρογράφος μας θυμίζει για ποιον γίνεται τόση φασαρία.

Ραμαν Προτάσεβιτς.Εγνωσμενος νεοναζί και …φανερός πράκτωρ ,υπό δοραν δημοσιογράφου.Αναστατωνεται για χάρη του η Δύση,που κατά τα άλλα αφανίζει κατά το δυνατόν όσους δημοσιογράφους δεν ενσωματώνει.
Από

την άλλη η Λευκορωσία,τόσον αυταρχική ,που η βλακεία της να’ναι το φυσικό της

— Στάθης (@st_stavropoulos) May 24, 2021

Προφανώς και είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η ενέργεια της Λευκορωσίας. Προφανώς πρέπει να καταδικαστεί με καθαρό τρόπο και αυτό γίνεται από χθες. Να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεπειών κατά της Λευκορωσίας αλλά όχι μόνο γι ΄ αυτή βεβαίως. Υπάρχει και το θέμα Τουρκία για το οποίο οι Ευρωπαίοι προκλητικά σφυράνε αδιάφορα. Κι επειδή είναι επίσης προφανές ότι η τόσο μεγάλη φασαρία γίνεται όχι για τη Λευκορωσία, αλλά για τη Ρωσία που έχει χρεωθεί τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, καλό θα ΄ναι η Αθήνα να ΄ναι πιο ψύχραιμη στις αντιδράσεις της και να μην υπερθεματίζει…Δεν έχουμε κανένα λόγο να επιδεινώσουμε κι άλλο τις σχέσεις μας με τη Ρωσία.

The post Λευκορωσία: Ποιος είναι ο “δημοσιογράφος” που έκανε άνω κάτω τη Δύση; Ο ΣΤΑΘΗΣ μας εξηγεί για να μην “παραμυθιαζόμαστε” appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα