Λαμία: ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης από κορονοϊό

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο της 14χρονης στη Λαμία από κορονοϊό ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες το άτυχο κορίτσι έχασε τη ζωή του στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθούν

οι συνθήκες του θανάτου της 14χρονης από κορονοϊό, την οποία μάλιστα θα διενεργήσει ανώτατος γιατρός με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και διασωληνώθηκε, επειδή οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς, όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, έπαθε απανωτές ανακοπές και έχασε τη ζωή της.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

Χθες το νοσοκομείο Λαμίας είχε ανακοινώσει: «Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον.

Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.

Δυστυχώς, παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ..».

Όλες οι ειδήσεις

Πάπας Φραγκίσκος: Καλά και χρήσιμα τα λόγια για το μεταναστευτικό, ώρα να δούμε και έργα

Το Καστελλόριζο έχει πια τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα! Α.Ο Μεγίστης

Κίνημα Αλλαγής: Παράταση της ψηφοφορίας ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρεου λόγω αυξημένης συμμετοχής

The post Λαμία: ΕΔΕ για το θάνατο της 14χρονης από κορονοϊό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμία, ΕΔΕ, 14χρονης,lamia, ede, 14chronis