Κυριακή 27/11 με ανοιχτά μαγαζιά – Ωράριο καταστημάτων

Έφτασε η Κυριακή με ανοιχτά τα μαγαζιά. Έπειτα από ένα απίστευτο σίριαλ, τα καταστήματα ανοίγουν την Κυριακή.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα ανοίξουν την Κυριακή 6/11. Τα σχέδια άλλαξαν λόγω της κακοκαιρίας EVA, που τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν και τόσο ακραία.

Στη συνέχεια, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε νέα ημερομηνία – προαιρετικής – λειτουργίας των μαγαζιών για την επόμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022.

Ωστόσο, ούτε και αυτό έγινε.

Η
Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά

Παρότι η ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έλεγε

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων – ανοιχτά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από 11:00-20:00https://t.co/HXzOrHZ5Uz pic.twitter.com/osaUEgAWn6

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) November 5, 2022

Ωστόσο, δεν είχαν σκεφτεί ότι γίνεται ο 39ος αυθεντικός Μαραθώνιος που κλείνουν  πολλοί δρόμοι σε όλη την Αττική και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας: Θα ήταν αδύνατη η μετακίνηση των καταναλωτών αλλά και των εργαζόμενων.

Αυτό που τελικά ισχύει με τα μαγαζιά, ανοίγουν την Κυριακή στις 27 Νοεμβρίου. 

Ωράριο λειτουργία των καταστημάτων

Το ωράριο λειτουργίας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα διαμορφωθεί ως εξής:

The Mall Athens

Το Mall στο Μαρούσι υποδέχεται πελάτες την Κυριακή με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00.

Golden Hall

Και το Golden Hall μένει ανοιχτό τις ίδιες ώρες.

Athens Metro Mall και Avenue

Τα καταστήματα των δύο εμπορικών κέντρων μπορούν να επισκεφτούν οι καταναλωτές επίσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

McArthurGlenn

Τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, παραμένουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

The post Κυριακή 27/11 με ανοιχτά μαγαζιά – Ωράριο καταστημάτων appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα