Κρύβονται πίσω από το απόρρητο και δεν απαντούν για το τι έχουν αποσύρει από τα νησιά! Κόντρα Αποστολάκη-Χατζηβασιλείου

Πόσα θέματα θα κρυφτούν κάτω από το «χαλί» του απόρρητου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει κανονικότητα να αποκρύπτει πολύ σημαντικές για την χώρα αποφάσεις ,τις οποίες αυθαίρετα λαμβάνει, και να επικαλείται το απόρρητο, όταν κάποιος ζητά εξηγήσεις.Ενδεικτικό αυτής της επικίνδυνης όπως εξελίσσεται «κανονικότητας» η υπόθεση της απόσυρσης οπλικών συστημάτων από νησιά του Αιγαίου. Τα ρωσικά τεθωρακισμένα αποσύρθηκαν , η κυβέρνηση ψευδώς
όπως αποδείχτηκε διαβεβαίωνε ότι θα αντικατασταθούν και τώρα όταν ερωτάται τι συμβαίνει, επικαλείται το …απόρρητο.Η πρωϊνή μονομαχία Αποστολάκη-Χατζηβασιλείου στον ΣΚΑΙ, απόδειξη της κυβερνητικής τακτικής. Ο κ.Χατζηβασιλείου προσπάθησε ξανά επιτιθέμενος και με ύφος να κρυφτεί. Στα ερωτήματα αν έχουν αντικατασταθεί τα οπλικά συστήματα δεν απάντησε και δήλωσε ότι ...θλίβεται όπως και όλη η κυβέρνηση κάθε φορά που δέχεται κριτική. Το ερώτημα προς τον κ.Χατζηβασιλείου λοιπόν: Αντικατέστησε η κυβέρνηση τα BMP-1 ναι ή όχι; Όλα τ΄  άλλα είναι μισόλογα και δικαιολογία. Επίσης ο κ.Χατζηβασιλείου θα πρέπει να καταλάβει ότι οι ΕΔ δεν είναι του κ.Μητσοτάκη ,ούτε δικές του και προφανώς η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τι έχει γίνει στα νησιά και να αφήσει τις «περικοκλάδες» περί απορρήτων.

The post Κρύβονται πίσω από το απόρρητο και δεν απαντούν για το τι έχουν αποσύρει από τα νησιά! Κόντρα Αποστολάκη-Χατζηβασιλείου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρύβονται, Κόντρα Αποστολάκη-Χατζηβασιλείου,kryvontai, kontra apostolaki-chatzivasileiou